Μανολης Γκ.
Member
Πήγα πριν 2 χρόνια περίπου αλλά ελπίζω να ξαναπάω!
Καλησπέρα. Προσωπικά θεωρώ ότι οι περιπου μέρες στην Αβάνα στο σύνολο είναι πολύ εντάξει.Λοιπόν σύνολο 14 βράδια, Ιούλιος-Αύγουστος (1ο βράδυ άξιξη αργά και αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αβάνα). Αυτοκίνητο δε θα έχουμε, μετακινήσεις με Βιασούλ και shared taxis πιθανότατα, 2 άτομα.
5 βράδια Αβάνα
2 βράδια Βινιάλες
1 βράδυ Σιενφουέγος
2 βράδια Τρινιδάδ
2 βράδια ?
2 βράδια Αβάνα.
Τι θα προτείνατε για τα 2 βράδια που έχω κενά, χωρίς να φάμε και μεγάλη ταλαιπωρία? Μήπως να τα κάνω 3 και να αφήσω 1 για Αβάνα στο τέλος? Ή θα είναι λίγες οι μέρες στην Αβάνα από τη στιγμή που φτάνουμε αρχικά εκεί βράδυ, για Βινιάλες θα ξεκινήσουμε πρωί, ενώ και η αναχώρηση από Κούβα είναι νωρίς το πρωί? Θάλασσα κλπ. δεν τρελαίνομαι, θα προτιμούσα κάτι πιο αυθεντικό. Ευχαριστώ
Ωραίο το πρόγραμμα σου, εμένα μου αρέσει.Λοιπόν σύνολο 14 βράδια, Ιούλιος-Αύγουστος (1ο βράδυ άξιξη αργά και αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αβάνα). Αυτοκίνητο δε θα έχουμε, μετακινήσεις με Βιασούλ και shared taxis πιθανότατα, 2 άτομα.
5 βράδια Αβάνα
2 βράδια Βινιάλες
1 βράδυ Σιενφουέγος
2 βράδια Τρινιδάδ
2 βράδια ?
2 βράδια Αβάνα.
Τι θα προτείνατε για τα 2 βράδια που έχω κενά, χωρίς να φάμε και μεγάλη ταλαιπωρία? Μήπως να τα κάνω 3 και να αφήσω 1 για Αβάνα στο τέλος? Ή θα είναι λίγες οι μέρες στην Αβάνα από τη στιγμή που φτάνουμε αρχικά εκεί βράδυ, για Βινιάλες θα ξεκινήσουμε πρωί, ενώ και η αναχώρηση από Κούβα είναι νωρίς το πρωί? Θάλασσα κλπ. δεν τρελαίνομαι, θα προτιμούσα κάτι πιο αυθεντικό. Ευχαριστώ
Γιώργο δεν έχει παραγωγή η Κούβα σε νερά και μπύρες; Εισάγονται αυτά τα δύο;Πολλές ελλείψεις πάλι, έχουμε πολλές μέρες θέμα με τα εμφιαλωμένο νερά αλλά και τις μπύρες....
Δεν εισάγονται, αλλά η βρώμη για τη μπυρα έρχεται απέξω και το εργοστάσιο με τα νερά έχει πρόβλημα λόγω κακής συντήρησης.Γιώργο δεν έχει παραγωγή η Κούβα σε νερά και μπύρες; Εισάγονται αυτά τα δύο;
Αδυνατώ να φανταστώ την εκδρομή χωρις Crystal & Bucanero...
Ο,τι βρουν. Σχεδόν πάντα στο όρθιο, η έννοια της καφετέριας είναι σχεδόν άγνωστη.Να κάνω μια βασική ερώτηση... Τι καφέ πίνουν στην Κούβα;