• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απορία για μέλη και ενεργά μέλη

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Εχω την εξης απορία προς τη διαχείρηση:
βλέποντας την παρακάτω εικόνα στο φόρουμ:

πως προκύπτει ο διαχωρισμός ανάμεσα σε ενεργά και "σκέτα" μέλη;
Απο πόσα ποστ και μετά θεωρειται ενα μέλος του φορουμ ως ενεργό; εστω και με 1;

Σωστός κατ εμε ο διαχωρισμός αυτός που υπάρχει.
Πολλοί καυχιώνται σε διάφορα αλλα για μερικες χιλιαδες μέλη που ειναι εγγεγραμμένα στα φορα τους, ενω στην πραγματικότητα τα ενεργά μελη ειναι μετρημένα στα δάχτυλα ελαχίστων χεριών. Φυσικά ολα τα παραπάνω γίνονται για τις εντυπώσεις.!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλή ερώτηση. Λοιπόν τα active members είναι μια ορολογία που σημαίνει το πόσο συχνά τα μέλη επισκέπτονται το φόρουμ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενεργό θεωρείται ένα μέλος αν έχει επισκεφθεί το φόρουμ τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχει σχέση με τα ποστ δηλαδή. Πχ τα μέλη εδώ που έχουν έστω και 1 ποστ είναι 112. Φυσικά υπάρχουν πολλές απόψεις για το τί θα μπορούσαμε να "βαφτίσουμε" ενεργά μέλη, και όλες έχουν συν και πλην. Με τον συγκεκριμένο τρόπο βαφτίζουμε ενεργό μέλος κάποιον που μπορεί να μην έχει ποστάρει καθόλου αλλά επισκέπτεται και διαβάζει τακτικά το φόρουμ, ενώ κάποιος που έχει 10 ποστ και έχει να επισκεφθεί το φόρουμ 6 μήνες δε θεωρείται ενεργό μέλος.

Η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε και αρκετό κόσμο που διαβάζει το φόρουμ χωρίς να κάνει εγγραφή. Σε πολλά φόρα υπάρχουν "τρυκ" για να παρασέρνουν τους επισκέπτες να εγγράφονται (πχ δε βλέπουν ορισμένα τμήματα των φόρουμς αν δεν είναι εγγεγραμένοι), αλλά εμείς δεν έχουμε μπει σε αυτήν την διαδικασία, όλα τα forums είναι ανοιχτά προς ανάγνωση για τους επισκέπτες.

Επομένως δε μας απασχολούν οι εντυπώσεις, παρά μόνο να προσφέρουμε αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε το σάιτ, όμορφες προσωπικές ταξιδιωτικές ιστορίες προς ανάγνωση στους επισκέπτες, και την ευκαιρία σε όσους θέλουν να μοιραστούν τις δικές τους, να κάνουν εγγραφή και να γίνουν μέλη της κοινότητάς μας.

Ο αριθμός αυτός λοιπόν περισσότερο για να έχουμε μια εικόνα εμείς όσον αφορά το πόσο τακτικά επισκέπτονται το σάιτ τα μέλη είναι, παρά για να δίνουμε θετικές/αρνητικές εντυπώσεις παραέξω. :)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση που μου ελυσε την απορία...
:clap:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μια απορία κι εγώ. Τι σημαίνουν τα αεροπλανάκια κάτω από το όνομά μας όταν ποστάρουμε; Ευχαριστώ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μαλλον μετρουν την ποσοτητα των μηνυματων που εχουμε ποσταρει!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ναι, η ευαγγελια εχει δικιο. Το ρωτησα κι εγω στο boss...:roll:

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Και εγώ έχω μια απορία: Στον κεντρικό χάρτη τι είναι τα μπαλονάκια; τα travelstories;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπάρχουν "μπαλονάκια" όπου υπάρχει travelstory ή φωτογραφίες. :)

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Νομιζω πως αυτος ειναι ο πιο σωστος τροπος, def σε ευχαριστουμε, πιστευω πως λιγοι κανουν τοσο καλη δουλεια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα