dove
Member
Γειά σας!μια ερωτηση να κανω για το Βατικανό. Στους κήπους αξίζει κανεις να πάει?Επίσης πόση ωρα να υπολογιζω αν θέλω να δω μουσεια,Βσιλική του Αγιου Πετρου και Capella Sistina??
Βασικά δεν ξέρω αν θέλω εισιτήριο για να μπω στο κρατίδιο του βατικανού. Δηλαδή, όσον αφορά το Βατικανό στα βασικά, εγώ πληρώνω μόνο αυτό;Για τον Άγιο Πέτρο δεν πληρώνεις κάτι εκτός αν θέλεις να ανέβεις στον τρούλο.Τότε θα πληρώσεις 5 ευρώ αν θέλεις να πας από τα σκαλιά αλλιώς 7 ευρώ για το ανσασέρ (που σε ανεβάζει μέχρι ένα σημείο και μετά πάλι σκαλιά)!
Όταν λες στην πόλη του Βατικανού τι εννοείς?
Ναι με το φοιτητικό πάσο σου δικαιούσαι μειωμένο εισιτήριο αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι πρέπει να είσαι και μέχρι 26 χρονών!
Ένα θεωρείται.Ακόμα, θέλω να ρωτήσω αν βγάζοντας roma pass (ισχύει για τους δυο πρώτους χώρους επίσκεψης) θεωρείται το κολοσσαίο-παλατινο-φόρουμ ένα
1. Πολυ σχετικο..εποχη, γιορτές, γκρουπς..μονο αοριστη προβλεψη μπορεις να κανεις. Τωρα εχει για αυριο πχ. Παρακολουθεις τιη διαθεσιμοτητα των ημερομηνιων που θες απο το σαιτ.1.Πόσο νωρίτερα να κλείσω εισιτήριο για Capella Sistina; Και ξερει κανεις αν 2.δέχονται φοιτητικό πάσο για άνω των 26 (καλά, μικροδείχνω, αλλα λέμε τωρα...)