Traveller
Member
Να με συγχωρέσει η χάρη σου αλλά εγώ όπως και πάρα πολλοί άλλοι πραγματικά δεν ξέρω πως φτάσαμε εδώ... οι περισσότεροι από εμάς δουλεύαμε δέκα ώρες την ημέρα και ούτε μίζες πήραμε, ούτε απατεώνες είμαστε... ότι λεφτά βγάλαμε και ότι με κόπο φτιάξαμε τα κάναμε χωρίς την βοήθεια κανενός... η πεφωτισμένη ηγεσία μας όμως προσπαθώντας να κρύψει τα ανομήματα της και να σώσει (!!!) την χώρα μας ληστεύει κανονικά και με τον νόμο... μας πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, βάζει χαράτσια και κάθε πιθανό και απίθανο φόρο και στο τέλος, αν δεν έχουμε να δώσουμε, μας απειλεί με φυλακή και με κατασχέσεις περιουσίας... συνεπώς καμιά μπάλα δεν έχω χάσει όταν γκαρίζω και λέω ότι οι πολιτικοί μας είναι γκάγκστερ και μας κλέβουν κανονικά... όταν δεν έχω να δώσω και απειλούμε από το γκαγκστερικό κράτος, θα αντιδράσω με οτι έχω... αφήστε λοιπόν τα λόγια τα μεγάλα... ας θεσπίσουν δίκαια φορολογικά μέτρα, ας υπάρξει διαφάνεια στη δημόσια ζωή, ας μην μας αντιμετωπίζουν οι κλέφτες σαν κλέφτες και τότε ναι, να απαιτήσουν απόλυτη υπακοή... σε όλες τις σοβαρές χώρες το θέατρο με τις αποδείξεις θεωρείται και είναι τριτοκοσμικό... όλοι φορολογούνται βάση επαγγέλματος, παλαιότητας και τζίρου... έχεις ένα μαγαζί στο Σύνταγμα π.χ δέκα χρόνια... υπολογίζουν έναν δίκαιο τζίρο και πληρώνεις βάση αυτού... τα ρέστα με γυφτιές και αποδείξεις είναι για τους χαχόλους που μασάνε με την αναδιοργάνωση του κράτους που ευαγγελίζεται ο Σαμαράς και η υπόλοιπη συμμορία... λυπάμαι αν στεναχωρώ μερικούς αιθεροβάμονες αλλά το παιχνίδι έτσι παίζεται...Άντε πάλι. Μα το θέμα δεν είναι μόνο το ΤΩΡΑ που "η κενωνία βουλιάζει", αλλά το πώς φτάσαμε εκεί. Δηλαδή ο κάθε "κακομοιραίος" όπως λέτε εσείς - ο οποίος μάλιστα ΔΕΝ ψήφισε αυτούς που είναι πάνω τώρα (και ποιος τους ψηφίζει 30 χρόνια, τα καγκουρώ εδώ δίπλα μου?) μόλις ΤΩΡΑ αποφάσισε δήθεν να μην κόβει αποδείξεις και να φοροδιαφεύγει με κάθε τρόπο, επειδή "δεν έχει να φάει" ; μήπως το έκανε και πριν; μήπως το έκανε και τόσα χρόνια που όλοι τρώγανε με χρυσά κουτάλια, συμπεριλαμβανομένων των "κακομοιρέων" μαγαζάτορων που μας παρουσιάζετε ως φυσιολογικό το να πρέπει να ζουν ανετίλα δουλεύοντας 3 μήνες το χρόνο;
Έχουμε χάσει τη μπάλα εντελώς μου φαίνεται.
Πάντα τα ίδια στην Ελλάδα, μια ζωή το δάχτυλο αλλού.
Οπουδήποτε αλλού εκτός από τον καθρέφτη.