• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απογευματινός καφες στα Χανιά!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
να δούμε για την lullu γιατί μετά την πρώτη δουλειά δουλεύει και δεύτερη..σε οικοδομή!
εγώ θα ξέρω αύριο και θα σας πώ.
Κατσε να μπει να το διαβασει και θα σε στολισει αυτη :bleh::bleh::bleh:
Καφες χωρις renata γινεται ?????:klaps:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... .. ναμε και εμενα!!!!!!!!!!! μπηκα και διαβασα τα λεγαμενα της φιλεναδας μου...:bleh: για Τριτη αν και πρεπει να παω για καλουπωματα στη οικοδομη θα μπορεσω να κανονισω να πεταχτω να πιω καφε αλλα κυριως να γνωρισω τα παιδια και να ξαναδω τους αλλους φιλους.... πειτε το ονομα του μαγαζιου και ειμαι μεσα ...:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
lullu πες την ώρα που μπορείς εσύ.
εγώ θα ξέρω αύριο αν μπορώ τρίτη ή τετάρτη να το κανονίσομε να βρεθούμε επιτέλους αλλα να έχομε και την άνεση χρόνου.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. μωρε εγω εχω ωραριο περιεργο μεχρι 8,30 αλλα θα κανονισω να αναβαλω ραντεβου για λιγο....

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
επειδη κι εγω διατριβη κανω..κι επειδη κι εγω χρονο πολυ δεν εχω..κ επειδη τωρα ειδα το θεμα αυτο...να ρωτησω κατι? Δεν την εχασα τη συναντηση ε? για την Τριτη 18 Μαιου λετε ε? το απογευμα ε? θελω πολυ να ερθω αλλα τα Χανια μου πεφτουν λιγο μακρια (για απογευματινο καφε απο Ηρακλειο Τριτη μερα)..αλλαγη τοποθεσιας δε γινεται ε?Ρέθυμνο πχ ε?

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Κοριτσια δεν πετάγεστε μεχρι τα Χανια να σας κερασουμε ρακομελα ????Αν παρετε το γρηγορο καραβι σε λιγες ωρες τα Χανια θα ειναι πιατο μπροστα σας... στην υποδοχη θα ειμαστε ολοι μαζι :clap::clap::clap::clap:
Lachesis o xenos θα σε παει μεχρι το Γαηδουρονησι...τζαμπα εγραφε τοσα....ευκαιρια να σε πεισει ....
Αχ!! τι μας κάνετε, ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ μακρια Νάουσα γαρ, τον Ιούλιο πιστεύω θα πεταχτώ για ένα τριημεράκι

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αχ!! τι μας κάνετε, ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ μακρια Νάουσα γαρ, τον Ιούλιο πιστεύω θα πεταχτώ για ένα τριημεράκι
Γιατι ασχημη ειναι η πολη σου ??? Ειχα ερθει εκδρομη στα νοιατα μου οταν σπουδαζα στη Θεσσαλονικη....μου αρεσε αρκετα και οι ανθρωποι επισης ποσο ευγενικοι και φιλοξενοι ηταν ....

Θα σε περιμενουμε το καλοκαιρι.....η προσκληση ειναι ανοικτη...;);)

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Γιατι ασχημη ειναι η πολη σου ??? Ειχα ερθει εκδρομη στα νοιατα μου οταν σπουδαζα στη Θεσσαλονικη....μου αρεσε αρκετα και οι ανθρωποι επισης ποσο ευγενικοι και φιλοξενοι ηταν ....

Θα σε περιμενουμε το καλοκαιρι.....η προσκληση ειναι ανοικτη...;);)
Οχι δεν είναι άσχημη ειδικά αυτήν την εποχή που είναι πνιγμένη στο πράσινο και στα λουλούδια, αλλά έχω μια τρελή λατρεία στην Κρήτη ευχαριστώ για την πρόσκληση θα ενημερώσω για ημερομηνίες και φέτος θα μείνω και Ρέθυμνο

kokolaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ηράκλειο
Καλημέρα και από Ηράκλειο..

Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ..

Τα σέβη μου,
Νίκος

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλημέρα και από Ηράκλειο..

Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ..

Τα σέβη μου,
Νίκος
Nικολα μην ερθεις μονος σου....παρε και κανενα Ηρακλειωτη μαζι σου......

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
επειδη κι εγω διατριβη κανω..κι επειδη κι εγω χρονο πολυ δεν εχω..κ επειδη τωρα ειδα το θεμα αυτο...να ρωτησω κατι? Δεν την εχασα τη συναντηση ε? για την Τριτη 18 Μαιου λετε ε? το απογευμα ε? θελω πολυ να ερθω αλλα τα Χανια μου πεφτουν λιγο μακρια (για απογευματινο καφε απο Ηρακλειο Τριτη μερα)..αλλαγη τοποθεσιας δε γινεται ε?Ρέθυμνο πχ ε?
και γιατί να μην γίνει κάποια στιγμή και στο Ηράκλειο μια συνάντηση;
θα έλθουν και οι Λασιθιώτες. Να δούμε και πόσοι μαζευόμαστε.
Σίγουρα θα ξεπεράσουμε τους "Δυτικούς"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα