• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Απεργια ελεγκτων εναέριας κυκλοφορίας στις 29/6????

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Δεν ξέρω αν έχετε κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία......Εγώ μόνο εικασίες ακούω και από αεροδρόμιο, ΥΠΑ και αεροπορική εταιρεία, τίποτα δεν κατάφερα να μάθω. Δεν αντέχω να μου συμβεί 2η φορά μέσα σε 4 μήνες!
Αν γνωρίζετε κάτι, ενημερώστε ρε παιδιά..........

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Δεν αναφέρεται κάτι στην σελίδα τους. Βγαίνει δελτίο τύπου πάντα για συμμετοχή ή μη σε κάθε απεργία.

EEEKE - GATCA ©

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός

PheniX

Member
#Φρόντισε να το ρωτήσεις γιατί μας είπαν από το αεροδρόμιο οτι οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αναβληθεί#
Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν εσωτερικές πτήσεις?
Έχω τα δυο παιδιά μου (16 και 14 ετών) που ταξιδεύουν από Βρυξέλλες για την Ήπειρο.
Είχα πάρει τηλέφωνο (airtickets.gr)όταν έμαθα για την απεργία και μου είχαν πει ότι δεν ήξεραν τίποτα.

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
#Φρόντισε να το ρωτήσεις γιατί μας είπαν από το αεροδρόμιο οτι οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αναβληθεί#
Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν εσωτερικές πτήσεις?
Έχω τα δυο παιδιά μου (16 και 14 ετών) που ταξιδεύουν από Βρυξέλλες για την Ήπειρο.
Είχα πάρει τηλέφωνο (airtickets.gr)όταν έμαθα για την απεργία και μου είχαν πει ότι δεν ήξεραν τίποτα.

Δεν ξέρω τι να σου πω κι εγώ. Συγκεκριμένα από την ΥΠΑ του αεροδρομίου μας είπαν οτι λόγω απεργίας στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ακυρώνονται οι πτήσεις εσωτερικού μόνο. Πάρε και ρώτησε. Μη σε πάρω στο λαιμό μου.

PheniX

Member
Το πρωί έκανα κανονικά web check-in
και τώρα μόλις μίλησα με το airtickets.gr
μου είπαν ότι οι πτήσης θα γίνουν κανονικά
περιμένω και βλέπουμε για τελευταία νέα

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Οι πτήσεις εξωτερικού θα γίνουν κανονικά. Οι ελεγκτες εναέριας κυκλοφορίας (μόλις τώρα επικοινώνησα με το φορέα τους και μου είπαν) δε λαμβάνουν μέρος στην απεργία. Ρώτησε μόνο για εσωτερικές πτήσεις αν έχεις σε εκκρεμότητα.

PheniX

Member
Ευχαριστώ για όλες της πληροφορίες
Τώρα δεν είναι σίγουρο για το πλοίο από Κέρκυρα Ηγουμενίτσα
Θα χρειαστεί ίσως να κάνω κράτηση για ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη