Απεργίες

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάντως πέταγα με Wizz για LTN, τελικά φεύγω 27/2 για TIA με Α3 κι από κει την επόμενη μέρα για LTN. Προφανώς το άλλαξα μόνος μου, γιατί αν περίμενα τη Wizz και θα έχανα την επόμενη πτήση από LTN (που δεν είναι ο τελικός μου προορισμός), και θα έχανα και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων, ποσά συνολικά αρκετά παραπάνω από όσα πλήρωσα για την αλλαγή αεροδρομίου αναχώρησης +1 award για TIA.

To ότι θα έκανα τον πρόσφυγα στα Τίρανα για να μπορέσω να πετάξω, προκειμένου να αποφύγω μια απεργία που δεν έχει καμμία σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα των απεργούντων (θυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι μάλιστα είναι το αεροπορικό ισοδύναμο των σταθμαρχών), ούτε που το είχα φανταστεί.

Όσοι θα μείνετε Αθήνα/Ελλάδα, να πάτε στο Συλλαλητήριο. Αν είχε στα Τίρανα θα πήγαινα κι εγώ. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να κάνουν 80 άτομα απεργία και να ταλαιπωρούν όλους τους επιβάτες πτήσεων στην Ελλάδα, και για λόγο που δεν άπτεται άμεσα των εργασιακών τους.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως πέταγα με Wizz για LTN, τελικά φεύγω 27/2 για TIA με Α3 κι από κει την επόμενη μέρα για LTN. Προφανώς το άλλαξα μόνος μου, γιατί αν περίμενα τη Wizz και θα έχανα την επόμενη πτήση από LTN (που δεν είναι ο τελικός μου προορισμός), και θα έχανα και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων, ποσά συνολικά αρκετά παραπάνω από όσα πλήρωσα για την αλλαγή αεροδρομίου αναχώρησης +1 award για TIA.

To ότι θα έκανα τον πρόσφυγα στα Τίρανα για να μπορέσω να πετάξω, προκειμένου να αποφύγω μια απεργία που δεν έχει καμμία σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα των απεργούντων (θυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι μάλιστα είναι το αεροπορικό ισοδύναμο των σταθμαρχών), ούτε που το είχα φανταστεί.

Όσοι θα μείνετε Αθήνα/Ελλάδα, να πάτε στο Συλλαλητήριο. Αν είχε στα Τίρανα θα πήγαινα κι εγώ. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να κάνουν 80 άτομα απεργία και να ταλαιπωρούν όλους τους επιβάτες πτήσεων στην Ελλάδα, και για λόγο που δεν άπτεται άμεσα των εργασιακών τους.
Οι απεργίες γενικώς δεν έχουν αποκλειστικό στόχο εργασιακά αιτήματα, αν και καταλαβαίνω ότι και οι ελεγκτές έχουν και τέτοια στη συγκεκριμένη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Etihad με έβαλε την επομενη μερα, αλλά δε δέχεται να πληρώσει τη διαμονή. Να δω αν θα δεχτεί η alpha, η διατύπωση είναι λίγο βαρουφακικη, ενέχει δημιουργική ασάφεια.

Δεν καταβάλλεται αποζημίωση σε περίπτωση που οι αρχές απαγορεύουν τη χρήση του αεροσκάφους σε περίπτωση απεργίας, στάσης εργασίας ή ειδικού σχολαστικού ελέγχου που έγινε γνωστός στον ασφαλιζόμενο πριν τον έλεγχο του εισιτηρίου του.

Λογικά δε με καλύπτει. Η "ασάφεια " είναι αν το "έγινε γνωστός πριν τον έλεγχο του εισιτηριου" αναφέρεται και στην απεργία κι οχι μονο στον "ειδικο σχολαστικό ελεγχο". Δηλαδή αφού αγόρασα το εισιτηριο μήνες πριν την ανακοίνωση της να δικαιούμαι κάλυψης. Γκουχ γκιυχ, ερμηνεία κατά το δοκουν έκανα.
Λοιπόν μάγκες, με.καλυπτει η premium visa τελικως:

Screenshot_20250227_170533_Outlook.jpg

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ