Απεργίες

adiaforos

Member
Για πτηση Σιγκαπουρη - Αθηνα (Scoot) που προσγειωνεται 28.02 το πρωι 06.00, λογικα θα ακυρωθει? Γνωριζει κανεις τι επιλογες μπορει να δοθουν για να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα?
καλυψη ολων των εξοδων με αλλη αεροπορικη (ας ειναι κ ακριβοτερο κ απαιτει εξτρα διαμονη?!) ? προσγειωση σε αλλο κοντινο αεροδρομιο? γιατι δε βλεπω καλη λυση για τετοια 12ωρη πτηση.
Τις λύσεις θα τις δώσει η εταιρεία σου, αφού βγει NOTAM, και δεν θυμάμαι να έχει βγει ποτέ NOTAM για απεργία 36-48 ώρες νωρίτερα, συνήθως στο 24ωρο βγαίνουν. Μην κοιτάς που η Aegean παίζει εντός έδρας και μπορεί να πάρει αποφάσεις επί θεωρητικής βάσης. Δεν νομίζω πως στη λύση που θα προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνονται άλλες αεροπορικές εταιρείες ή άλλα αεροδρόμια.
Είναι προφανές ότι εκφράζεις άποψη για ένα θέμα που δεν σε αφορά καθόλου γιατί δεν εχεις κλείσει κάποιο ταξίδι. Κάποιος που μαζεύει λεφτά με το σταγονόμετρο για να πάει κάπου να ξεσπάσει από την σκληρή καθημερινότητα δεν φταίει σε τίποτα να χάσει τις οικονομίες του. Ούτε θα κάνεις κουμάντο στο πότε και τι θα κλείνει ο καθένας. Αν θες να πας να διαδηλώσεις μαγκιά σου. Το να επιβάλλεις τον άλλο πότε και τι θα κάνει είναι φασισμός. Ιεροσυλία είναι να χρησιμοποιείς τη μνήμη των νεκρών για τα δικά σου συμπλέγματα.
Αν για σένα η συμμετοχή σε διαδήλωση είναι μαγκιά, θα γεμίσει η Ελλάδα μάγκες μεθαύριο. Και δεν νομίζω να κάνει κουμάντο στο πότε θα κλείσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος εισιτήριο,νομίζω ότι έγραψε κάτι που αντικειμενικά πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ιεροσυλία ίσως είναι να κλείνεις τα μάτια σε νεκρούς γιατί προκαλείται σε εσένα πρόβλημα, προέχει ο εαυτούλης μας. Αν το έθεσε η συμφορουμίτισα σε λάθος βάση, κι εσύ σε λάθος βάση απάντησες.
Εγώ τι να πω που έχω κλείσει με δωρεάν ακύρωση, αλλά η πτήση μου είναι οριακή (21.30 βράδυ 27/2) και η δωρεαν ακύρωση λήγει 26/2..
Μήπως μην πεις τίποτα, αφού δεν υπάρχει απεργία στις 27; Είναι και εκνευριστικό για όσους πράγματι θίγονται.
Λονδίνο έτσι? Ρουμανία που πέταξα πριν δύο μήνες με wizz στο πήγαινε είχαμε καθυστέρηση 90 λεπτά.. εξού και το άγχος που έχω. Και επειδή ξέρουμε πως λειτουργούν στην Ελλάδα, μπορεί από τις 11.30 να αρχίσουν να αποχωρούν οι εργαζόμενοι
Ναι, θα μείνουν οι πύργοι ελέγχου κάνα δίωρο χωρίς προσωπικό και τα αεροδρόμια χωρίς προσωπικό εδάφους για να μπορέσουν να σχολάσουν οι υπάλληλοι, απλά καθημερινά πράγματα...
Μάλλον θα πρέπει να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό και να απολαύσεις το ταξίδι σου.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Τις λύσεις θα τις δώσει η εταιρεία σου, αφού βγει NOTAM, και δεν θυμάμαι να έχει βγει ποτέ NOTAM για απεργία 36-48 ώρες νωρίτερα, συνήθως στο 24ωρο βγαίνουν. Μην κοιτάς που η Aegean παίζει εντός έδρας και μπορεί να πάρει αποφάσεις επί θεωρητικής βάσης. Δεν νομίζω πως στη λύση που θα προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνονται άλλες αεροπορικές εταιρείες ή άλλα αεροδρόμια.

Αν για σένα η συμμετοχή σε διαδήλωση είναι μαγκιά, θα γεμίσει η Ελλάδα μάγκες μεθαύριο. Και δεν νομίζω να κάνει κουμάντο στο πότε θα κλείσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος εισιτήριο,νομίζω ότι έγραψε κάτι που αντικειμενικά πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ιεροσυλία ίσως είναι να κλείνεις τα μάτια σε νεκρούς γιατί προκαλείται σε εσένα πρόβλημα, προέχει ο εαυτούλης μας. Αν το έθεσε η συμφορουμίτισα σε λάθος βάση, κι εσύ σε λάθος βάση απάντησες.

Μήπως μην πεις τίποτα, αφού δεν υπάρχει απεργία στις 27; Είναι και εκνευριστικό για όσους πράγματι θίγονται.

Ναι, θα μείνουν οι πύργοι ελέγχου κάνα δίωρο χωρίς προσωπικό και τα αεροδρόμια χωρίς προσωπικό εδάφους για να μπορέσουν να σχολάσουν οι υπάλληλοι, απλά καθημερινά πράγματα...
Μάλλον θα πρέπει να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό και να απολαύσεις το ταξίδι σου.
Ίσως δεν έγινα πολύ κατανοητός! Κάποιος που πετάει 28 δυστυχώς λόγω απεργιών δεν θα πετάξει αλλά το ξέρει και θα κάνει τις απαραίτητες δωρεάν ακυρώσεις. Εγώ θα πάω κανονικά αεροδρόμιο ως τυχερός προφανώς αλλά σε ενδεχόμενη διωρη καθυστέρηση θα είμαι ο πιο άτυχος..

adiaforos

Member
Ίσως δεν έγινα πολύ κατανοητός! Κάποιος που πετάει 28 δυστυχώς λόγω απεργιών δεν θα πετάξει αλλά το ξέρει και θα κάνει τις απαραίτητες δωρεάν ακυρώσεις. Εγώ θα πάω κανονικά αεροδρόμιο ως τυχερός προφανώς αλλά σε ενδεχόμενη διωρη καθυστέρηση θα είμαι ο πιο άτυχος..
ΟΚ, κατάλαβα τι γράφεις. Και σε αυτή την περίπτωση δεν αλλάζει κάτι, υπάρχει περιθώριο 2,5 ωρών και αν πετάς με Aegean είσαι στη βάση της εταιρείας, υπάρχουν εναλλακτικές. Είναι απίθανο να μην πετάξεις.

maria91

Member
Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ απεργία ελεγκτών. Πετάω με British στις 28. Δεν μου έχει έρθει κάποιο email. Τι πρέπει να κάνω;
Δειτε στο site της εταιρειας αν υπαρχουν πτησεις για εκεινη την ημερα απο/προς Αθηνα...πχ εγω που κοιταξα με air serbia για τις 28(σε περιπτωση που μου αποζημιωνε η ετζιαν μονο τη πτηση του πηγαινε κ καπως θα επρεπε να παω) δεν ειχε καθολου πτησεις απο/προς Αθηνα....απο τη στιγμη που ναι απεργια εναεριων ελεγκτων η οποια ξεκινα 28/2 απο τις 00.01,δεν θα γινει καμια πτηση απο καμια εταιρεια οσο κ αν το αργουν οι υπολοιπες εταιρειες να σας δωσουν λυσεις....

Last edited:

maria91

Member
Εγώ τι να πω που έχω κλείσει με δωρεάν ακύρωση, αλλά η πτήση μου είναι οριακή (21.30 βράδυ 27/2) και η δωρεαν ακύρωση λήγει 26/2..
Θεωρω κ 2 ωρες καθυστερηση να εχεις παλι θα πεταξεις...αν ηταν 23.30 πχ η πτηση τοτε ναι ισως να χες προβλημα...

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Θεωρω κ 2 ωρες καθυστερηση να εχεις παλι θα πεταξεις...αν ηταν 23.30 πχ η πτηση τοτε ναι ισως να χες προβλημα...
Καλά με 11.30 σίγουρα θα είχα θέμα , δεν υπήρχε περίπτωση!!! Ειδομεν

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.604
Νεότερο μέλος
GeorgeDim82

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα