Απεργίες

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Ναι, αλλά αυτό τι σημαίνει. Θα ακυρώσουν τις υπάρχουσες κρατήσεις. Συγνώμη, αλλά πραγματικά έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ
Δεν νομίζω να υπάρξει κάποια ακύρωση πέρα από της 28.
Ίσως προστεθούν κάποια δρομολόγια η να αλλάξουν την ώρα τους... Η και τίποτα από τα δύο.
Ίσως κάποιος ποιο έμπειρος μπορεί να απαντήσει...

maria91

Member
Καλησπέρα, εγώ δεν καταλαβαίνω αφού η απεργία έχει ανακοινωθεί για τις 28.2., γιατί γράφει " Παράλληλα όσοι επιβάτες έχουν κράτηση με ημερομηνία πτήσης από 1-3/3/25 μπορούν να προχωρήσουν σε δωρεάν αλλαγή...".
Επηρεάζονται οι πτήσεις σε αυτό το διάστημα, δηλαδή εμείς που έχουμε πτήση για 3.3.25 επίσης να ανησυχούμε; Δεν έχω καταλάβει
Οι περισσοτεροι που κλεισαμε 28/2 να φυγουμε,εχουμε επιστροφη 3/3 που ναι καθαρα δευτερα...γι αυτον τον λογο και σου δινουν την επιλογη να αλλαξεις ολοκληρο το ταξιδι..εσυ που φευγεις 3 του μηνα δε επηρεαζεσαι καπου

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οι περισσοτεροι που κλεισαμε 28/2 να φυγουμε,εχουμε επιστροφη 3/3 που ναι καθαρα δευτερα...γι αυτον τον λογο και σου δινουν την επιλογη να αλλαξεις ολοκληρο το ταξιδι..εσυ που φευγεις 3 του μηνα δε επηρεαζεσαι καπου
Καλά και εσείς που κλείσατε τριήμερα και έχετε κράτηση σε ξενοδοχεία χωρίς ακύρωση τι θα κάνετε;
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η πτήση στις 1/3; Χάνετε όλο το ταξίδι;
Εύχομαι να βρεθεί κάποια λύση γιατί είναι πολύ κρίμα για τόσους χιλιάδες επιβάτες!

maria91

Member
Καλά και εσείς που κλείσατε τριήμερα και έχετε κράτηση σε ξενοδοχεία χωρίς ακύρωση τι θα κάνετε;
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η πτήση στις 1/3; Χάνετε όλο το ταξίδι;
Εύχομαι να βρεθεί κάποια λύση γιατί είναι πολύ κρίμα για τόσους χιλιάδες επιβάτες!
Εγω μετα τον κοβιντ κλεινω παντα με δωρεαν ακυρωση οποτε ειμαι κομπλε γι αυτο αλλωστε ηθελα ανακοινωση νωρις για να προλαβω να τ αλλαξω...τωρα οσοι εχουν διαμονη χωρις δωρεαν ακυρωση ας ελπισουμε οτι θα εξυπηρετηθουν σε πτησεις της επομενης ημερας...

Papamix

Member
Επόμενο Ταξίδι
Romania
Ταξίδι-Όνειρο
Rwanda
Για πτηση Σιγκαπουρη - Αθηνα (Scoot) που προσγειωνεται 28.02 το πρωι 06.00, λογικα θα ακυρωθει? Γνωριζει κανεις τι επιλογες μπορει να δοθουν για να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα?
καλυψη ολων των εξοδων με αλλη αεροπορικη (ας ειναι κ ακριβοτερο κ απαιτει εξτρα διαμονη?!) ? προσγειωση σε αλλο κοντινο αεροδρομιο? γιατι δε βλεπω καλη λυση για τετοια 12ωρη πτηση.

maria91

Member
Για πτηση Σιγκαπουρη - Αθηνα (Scoot) που προσγειωνεται 28.02 το πρωι 06.00, λογικα θα ακυρωθει? Γνωριζει κανεις τι επιλογες μπορει να δοθουν για να αρχισω να το ψαχνω απο τωρα?
καλυψη ολων των εξοδων με αλλη αεροπορικη (ας ειναι κ ακριβοτερο κ απαιτει εξτρα διαμονη?!) ? προσγειωση σε αλλο κοντινο αεροδρομιο? γιατι δε βλεπω καλη λυση για τετοια 12ωρη πτηση.
Ναι η απεργια ξεκινα απο τις 00.01 της 28ης οποτε κανονικα πρεπει να σας την αλλαξουν ή να σας βαλουν σ αλλη πτηση αλλη μερα...

Mamid

Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ, τώρα βγάζει νόημα.
Εύχομαι όλοι να μπορέσουν να βρούνε μια λύση, είτε αλλαγή ημερομηνίας, είτε επιστροφή χρημάτων κλπ., ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία για κανέναν.
Καλά ταξίδια να έχουμε!

MVSylvia

Member
Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ απεργία ελεγκτών. Πετάω με British στις 28. Δεν μου έχει έρθει κάποιο email. Τι πρέπει να κάνω;

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ απεργία ελεγκτών. Πετάω με British στις 28. Δεν μου έχει έρθει κάποιο email. Τι πρέπει να κάνω;
Θα περιμένεις,όπως όλοι όσοι πετάμε στις 28 να δούμε αν ξανακριθεί παράνομη η απεργία,αλλιώς τι επιλογές θα λάβουμε ο καθένας/μία με email από τις Εταιρείες..

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Εγω μετα τον κοβιντ κλεινω παντα με δωρεαν ακυρωση οποτε ειμαι κομπλε γι αυτο αλλωστε ηθελα ανακοινωση νωρις για να προλαβω να τ αλλαξω...τωρα οσοι εχουν διαμονη χωρις δωρεαν ακυρωση ας ελπισουμε οτι θα εξυπηρετηθουν σε πτησεις της επομενης ημερας...
Εγώ τι να πω που έχω κλείσει με δωρεάν ακύρωση, αλλά η πτήση μου είναι οριακή (21.30 βράδυ 27/2) και η δωρεαν ακύρωση λήγει 26/2..

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ελλάδα θα μείνει κανείς? Όλοι πετάμε, Πέμπτη απόγευμα περίπου πετάει κανείς? Να οργανώσουμε ένα πάρτυ στο ΕλΒεν....🥳 Κερνάω στο λάουνζζζζζζ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Πιστεύω ότι καλό είναι να γνωρίζουμε ότι από εδώ και στο εξής 28/2 είναι μια μαύρη επέτειος για την χώρα μας και να το λαμβάνουμε υπόψιν όταν κανονίζουμε τις αποδράσεις μας. Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε εκ των υστέρων για τις απεργιες που θα προκυψουν ενδεχομένως και στο μελλον. Το λες και ιεροσυλία στη μνήμη των τόσων νεκρών (και ιδιαίτερα νεων ανθρωπων) που χάθηκαν στις 28/2/2023.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom