Απεργίες

paefstra

Member
Πέρυσι, στις 26/2, η Aegean είχε κάνει παρόμοια ανακοίνωση με τη σημερινή. Στις 27/2, μετά από προσφυγή της ΥΠΑ στο πρωτοδικείο Αθηνών, η απεργία κρίθηκε παράνομη και οι πτήσεις έγιναν κανονικά. Θεωρώ ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έρχεται τριήμερο λόγω αποκριάς, θα παίξει κι αυτό ρόλο.
Καλα κανεις και το θεωρεις αλλα η διαφορα 21 με 26 του μηνα καθοριζει αν μια απεργια ειναι παρανομη και καταχρηστικη. Γι αυτο μιλας για θεωριες.

pgarcia25

Member
Καλα κανεις και το θεωρεις αλλα η διαφορα 21 με 26 του μηνα καθοριζει αν μια απεργια ειναι παρανομη και καταχρηστικη. Γι αυτο μιλας για θεωριες.
22/2/24 είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην απεργία η ΕΕΕΚΕ και λίγες μέρες μετά κρίθηκε παράνομη. Θεωρίες μεν, με αποδείξεις και στοιχεία δε.

Last edited:

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Δεν μπορώ να κάνω καμιά αλλαγή από το site ή το app. Μόνο με τηλ;
Επίσης, οι δωρεάν αλλαγές για πτήσεις 1 ως 3 Μάρτη, αφορούν και τη διαφορά ναύλου;
Ευχαριστώ

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γκραν Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Από τις 19:30 και μετά που προσπαθώ, η γραμμή είναι μονίμως κατειλημμένη.
Κι εγώ προσπαθούσα πάνω από 2 ώρες να βγάλω γραμμή. Αφού νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνό μου κι όχι με το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean. Ευτυχώς που διαβάζω εδώ ότι κι άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα, αλλιώς θα μίλαγα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου.

maria91

Member
Κι εγώ προσπαθούσα πάνω από 2 ώρες να βγάλω γραμμή. Αφού νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνό μου κι όχι με το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean. Ευτυχώς που διαβάζω εδώ ότι κι άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα, αλλιώς θα μίλαγα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου.
Το τηλεφωνο ειναι κατειλημενο απο τις 18.00 τ απογευμα...μη ξεχναμε ειναι 3ημερο καθαρας δευτερας κ στις 28 παιζει να πεταγε η μιση ελλαδα με ετζιαν...ας ελπισουμε μεσα στο σκ να βγαλουμε ακρη!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.899
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom