Απεργίες

maria91

Member
Έχω πτήση για τις 28 και επιστροφή σε μια άλλη ημερομηνία. Δυστυχώς έκανα 2 ξεχωριστές κρατήσεις για να επωφεληθώ 2 εκπτωτικών κουπονιών. Και οι 2 πτήσεις είναι βέβαια aegean. Σε περίπτωση ακύρωσης της μίας και επιστροφής χρημάτων, λέτε να μπορέσω να σώσω και την άλλη;
Μολις εσκασε μαιλ απο την ετζιαν η οποια μου δινει δικαιωμα αλλαγης ή credit voucher ή επιστροφη χρηματων ΑΛΛΑ ενω εχω πηγαινε ελα σε μια κρατηση μ αφηνει να κανω ενεργειες ΜΟΝΟ για τη πτηση της 28ης....τρομερο???????

pan82

Member
Μολις εσκασε μαιλ απο την ετζιαν η οποια μου δινει δικαιωμα αλλαγης ή credit voucher ή επιστροφη χρηματων ΑΛΛΑ ενω εχω πηγαινε ελα σε μια κρατηση μ αφηνει να κανω ενεργειες ΜΟΝΟ για τη πτηση της 28ης....τρομερο???????
Για αλλαγή πτήσης λογικά μόνο στη πτήση που ακυρώνεται θα δίνει επιλογή που με έχει τύχει και μένα για επιστροφή χρημάτων η voucher προφανως θα είναι για το συνολικό ποσό μετ' επιστροφής. Απλά εσύ θες να μεταφέρεις και την επιστροφή φαντάζομαι που λογικά δε γίνεται στο online η θα παίζει ρόλο ο τύπος του ναύλου αν είναι flex το αλλάζεις και εσύ απευθείας

maria91

Member
Για αλλαγή πτήσης λογικά μόνο στη πτήση που ακυρώνεται θα δίνει επιλογή που με έχει τύχει και μένα για επιστροφή χρημάτων η voucher προφανως θα είναι για το συνολικό ποσό μετ' επιστροφής. Απλά εσύ θες να μεταφέρεις και την επιστροφή φαντάζομαι που λογικά δε γίνεται στο online η θα παίζει ρόλο ο τύπος του ναύλου αν είναι flex το αλλάζεις και εσύ απευθείας
Προφανως κ θελω ειτε επιστροφη χρηματων ολοκληρης της πτησης,ειτε αλλαγη ολοκληρου του ναυλου διοτι δε γινεται να παω μια μερα πριν ή μια πισω γιατι δεν εχουν πτησεις!!τι θα βαλω την αναχωρηση μετα την επιστροφη μου??
Δεν εχω flex,λετε να με εξυπηρετησουν απο το τηλ για αλλαγη ολοκληρης της κρατησης?Μακαρι...

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Εγω με ryanair που εχω κανει μια κρατηση για τους δικους μου, δεν ειχα καμια ειδοποιηση....τι μπορω να κανω?

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Oποτε ισχυουν σε ολες κανονικα οι οροι και προυποθεσεις αποζημιωσης ας πουμε?

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Προς ενημερωση παντως κι αλλων ατομων που πετανε με Ryanair στις 28, επικοινωνησα μαζι τους στο τσατ.
Μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν κατι ακομα, οτι η πτηση θα ακυρωθει η θα αλλαξει η ωρα της αφου η απεργεια ειναι 24ωρη. Μπορει να γινει δωρεαν αλλαγη εισητηριων μου ειπε η εκπροσωπος αλλα θα ενημερωθω με email απο την εταιρια συντομα....

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.601