paulie_walnuts
Member
μια μερα πριν, μην περιμενετε ενημερωση νωριτερα δειτε και τι ειπωθηκε για περυσιΑκυρωθηκε απο το πρωτοδικειο την ιδια ημερα της απεργιας ή πιο πριν??
μια μερα πριν, μην περιμενετε ενημερωση νωριτερα δειτε και τι ειπωθηκε για περυσιΑκυρωθηκε απο το πρωτοδικειο την ιδια ημερα της απεργιας ή πιο πριν??
Ως τοτε η ετζιαν θα χει στειλει μαιλ για αλλαγη φανταζομαι...το θεμα ειναι ποτε το ανακοινωνουν επισημα οι ελεγκτεςΣυνήθως αργά το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.
Κι εγώ πετάω με Wizzκαι γω πεταω ιδια μερα με γουιζ, περυσι ακυρωθηκε απο το πρωτοδικειο ως καταχρηστικη και εγιναν κανονικα οι πτησεις
Τα διαβασα εμενα με ενδιαφερει να μου δωσει δικαιωμα αλλαγης η ετζιαν ειτε βγει παρανομη ειτε οχι..το θεμα μου ειναι ποτε θα ρθει το μαιλ της αλλαγης ποτε το ανακοινωνουν επισημα οι ελεγκτεςμια μερα πριν, μην περιμενετε ενημερωση νωριτερα δειτε και τι ειπωθηκε για περυσι
Μόλις μίλησα μέσω chat με Wizz,μου είπαν ότι η ενημέρωση θα γίνει 24 ώρες πριν,φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις επικείμενες πτήσεις της 28ης..Τα διαβασα εμενα με ενδιαφερει να μου δωσει δικαιωμα αλλαγης η ετζιαν ειτε βγει παρανομη ειτε οχι..το θεμα μου ειναι ποτε θα ρθει το μαιλ της αλλαγης ποτε το ανακοινωνουν επισημα οι ελεγκτες
Με βαση τα περσυνα μνματα εδω,ειδα στις 26 εβγαλε ανακοινωση η ετζιαν,στο τσακ για να προλαβω την δωρεαν ακυρωση ξενοδοχειου!αντε να δουμε κ φετος.....Μόλις μίλησα μέσω chat με Wizz,μου είπαν ότι η ενημέρωση θα γίνει 24 ώρες πριν,φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις επικείμενες πτήσεις της 28ης..
Και στη Θεσσαλονίκη αρκετοί αποφασίσαμε Παρασκευή να κλείσουμε μέχρι τις 14:00 αλλά μάλλον θα γίνει ολοήμερο. Αναμένουνε βέβαια και τον εμπορικό σύλλογο αλλά η απόφαση έχει παρθεί. Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.Ακομη κι Αθηνα να μεινετε γιατι δεν πετατε, ξεχαστε μεχρι Αννα Βισση και πολλα πολλα ακομη.
Μην κρινετε τη φετινη απεργια απο την περσινη και τη "συνηθη τακτικη" . Εχουν αλλαξει πολλα.
View attachment 488497