Απεργίες

maria91

Member
μια μερα πριν, μην περιμενετε ενημερωση νωριτερα δειτε και τι ειπωθηκε για περυσι
Τα διαβασα εμενα με ενδιαφερει να μου δωσει δικαιωμα αλλαγης η ετζιαν ειτε βγει παρανομη ειτε οχι..το θεμα μου ειναι ποτε θα ρθει το μαιλ της αλλαγης ποτε το ανακοινωνουν επισημα οι ελεγκτες

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Τα διαβασα εμενα με ενδιαφερει να μου δωσει δικαιωμα αλλαγης η ετζιαν ειτε βγει παρανομη ειτε οχι..το θεμα μου ειναι ποτε θα ρθει το μαιλ της αλλαγης ποτε το ανακοινωνουν επισημα οι ελεγκτες
Μόλις μίλησα μέσω chat με Wizz,μου είπαν ότι η ενημέρωση θα γίνει 24 ώρες πριν,φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις επικείμενες πτήσεις της 28ης..

maria91

Member
Μόλις μίλησα μέσω chat με Wizz,μου είπαν ότι η ενημέρωση θα γίνει 24 ώρες πριν,φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλες τις επικείμενες πτήσεις της 28ης..
Με βαση τα περσυνα μνματα εδω,ειδα στις 26 εβγαλε ανακοινωση η ετζιαν,στο τσακ για να προλαβω την δωρεαν ακυρωση ξενοδοχειου!αντε να δουμε κ φετος.....

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Έχω πτήση για τις 28 και επιστροφή σε μια άλλη ημερομηνία. Δυστυχώς έκανα 2 ξεχωριστές κρατήσεις για να επωφεληθώ 2 εκπτωτικών κουπονιών. Και οι 2 πτήσεις είναι βέβαια aegean. Σε περίπτωση ακύρωσης της μίας και επιστροφής χρημάτων, λέτε να μπορέσω να σώσω και την άλλη;

christosk_7

Member
Και εγω ταξιδεύω 28/2 με ryanair. Το θεμα ειναι να περιμένω ; Ποια ειναι η συνήθης τακτική ; Ή να κλείσω για την προηγούμενη μέρα ;

tatooine

Member
Ακομη κι Αθηνα να μεινετε γιατι δεν πετατε, ξεχαστε μεχρι Αννα Βισση και πολλα πολλα ακομη.
Μην κρινετε τη φετινη απεργια απο την περσινη και τη "συνηθη τακτικη" . Εχουν αλλαξει πολλα.
View attachment 488497
Και στη Θεσσαλονίκη αρκετοί αποφασίσαμε Παρασκευή να κλείσουμε μέχρι τις 14:00 αλλά μάλλον θα γίνει ολοήμερο. Αναμένουνε βέβαια και τον εμπορικό σύλλογο αλλά η απόφαση έχει παρθεί. Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ο πρώτος διαδραστικός χάρτης των συγκεντρώσεων που θα γίνουν στις 28/02 για τα Τέμπη σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους.

Αν έχουμε τη δυνατότητα να μη δουλέψουμε και να κατέβουμε στις πορείες ας το κάνουμε (εγώ θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι μιλάω από το προνόμιο του ελεύθερου επαγγελματία που δε λογοδοτεί σε κανεναν).

Αν είμαστε ταξίδι και γίνεται συγκέντρωση στην πόλη που θα βρισκόμαστε, ας θυσιάσουμε λίγες ώρες ως φόρο τιμής και απαίτηση απόδοσης δικαιοσύνης για κάποιες ψυχές που επίσης ταξίδευαν, υποτίθεται με ασφάλεια, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Δεν έχω Οξυγόνο | Τέμπη – Google My Maps

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα