Απεργίες

Grtraveler

Member
Καθε φορα που οι ελεγκτες συμμετεχουν στην απεργια, η πολιτικη αεροπορια και το υπουργειο μεταφορων προσφευγουν στα δικαστηρια και βγαινει παρανομη και καταχρηστικη. Δεν ξερω αν αυτη τη φορα υπαρχει καποιος πιο ιδιαιτερος λογος ωστε να μην συμβει το ιδιο, αλλα δεν νομιζω πως το οτι ανακοινωθηκε νωριτερα την κανει νομιμη.
Σχεδόν πάντα για τυπικούς λόγους κρίνεται παράνομη και καταχρηστική μια απεργία, ένας από αυτούς είναι ηότι θα επρεπε να γίνει ενημέρωση σε Χ χρόνο από το εκάστοτε σωματείο ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία.

αυτη τη φορά το σωματείο των εργαζομένων ανακοίνωσε νωρίς ότι θα συμμετάσχει……με βάση αυτό προανεφερα το παραπάνω σκεπτικο.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε όμως

Μάγια256

New Member
Αν ακυρωθεί η πτήση μας για 28/2 υπάρχει επιλογή να μας δώσουν θέση μια.μερα πιο νωρίς; δηλ αύριο 27/2;

nick07

Member
Αν ακυρωθεί η πτήση μας για 28/2 υπάρχει επιλογή να μας δώσουν θέση μια.μερα πιο νωρίς; δηλ αύριο 27/2;
Αν σας ακυρωσουν την πτηση σημερα και υπαρχει διαθεσιμοτητα αυριο, μπορειτε να το αλλαξετε για αυριο. Αλλα ΑΝ γινουν ακυρωσεις πιστευω θα γινουν αυριο μετα το μεσημερι.

nick07

Member
Αν σας ακυρωσουν την πτηση σημερα και υπαρχει διαθεσιμοτητα αυριο, μπορειτε να το αλλαξετε για αυριο. Αλλα ΑΝ γινουν ακυρωσεις πιστευω θα γινουν αυριο μετα το μεσημερι.
Εβγαλε ανακοινωση η Αιγαιου, οποτε συμφωνα με το παρακατω, αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να κλεισει και για αυριο. Ακομα δεν ειναι 100% βεβαιο οτι θα πραγματοποιηθει η απεργια βεβαια.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως, λόγω πιθανής πραγματοποίησης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, όλοι οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, μπορούν να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό).

Screenshot 2024-02-26 at 16-34-47 Aegean Airlines Πτήσεις από και προς Αθήνα Ελλάδα και Ευρώπη.png

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Τελικά είχε κανεις ενημέρωση για την απεργία;Γιατί εγώ πριν 10 λεπτά που μίλησα με Aegean δεν ξέρανε τίποτα

George V

Member
Δε ξέρω. Μάλλον ανάλογα πως θα ξυπνήσουν το πρωί, θα πράξουν... Εγώ από εχθές άλλαξα την πτήση επιστροφής για την επόμενη μέρα. Για να μη ψάχνομαι στα αεροδρόμια...

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δε ξέρω. Μάλλον ανάλογα πως θα ξυπνήσουν το πρωί, θα πράξουν... Εγώ από εχθές άλλαξα την πτήση επιστροφής για την επόμενη μέρα. Για να μη ψάχνομαι στα αεροδρόμια...
Έγκαιρη ενημέρωση και για αυτό το θέμα.. θα τρέχουμε σαν τους τρελούς αύριο

Grtraveler

Member
Εγώ πετάω αύριο το πρωί. Θα πρέπει να πάω απο πολύ νωρίς στο αεροδρόμιο για να είμαι εκει σε περίπτωση που βγεί παράνομη η απεργία και τελικά πραγματοποιηθούν οι πτήσεις. Φυσικά η ryanair απλά έστειλα σήμερα κατα τις 20:00 ένα email οτι γνωρίζουν για την πιθανή απεργία και οτι θα πρέπει να έχουμε το νού μας στο email.....τώρα αυτό ειναι σοβαρό?

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εγώ πετάω αύριο το πρωί. Θα πρέπει να πάω απο πολύ νωρίς στο αεροδρόμιο για να είμαι εκει σε περίπτωση που βγεί παράνομη η απεργία και τελικά πραγματοποιηθούν οι πτήσεις. Φυσικά η ryanair απλά έστειλα σήμερα κατα τις 20:00 ένα email οτι γνωρίζουν για την πιθανή απεργία και οτι θα πρέπει να έχουμε το νού μας στο email.....τώρα αυτό ειναι σοβαρό?
Καθόλου… καταρχάς κ παράνομη να κηρυχθεί αν δεν έχουν προετοιμαστεί πως θα πετάξουν ; Θα είναι όλοι στο πόδι κ θα περιμένουν ανακοίνωση να βάλουν μπρος τις μηχανές ;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.587
Νεότερο μέλος
Rodo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom