• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απεργία 15/6

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λοιπόν, έχουμε απεργία στις 15/6, καλά έλεγε η ioanna balla ότι όλες γίνονται Τετάρτη. Αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη απεργία, η σύσταση ήταν να περιμένουμε να δούμε αν οι ΕΕΚ θα απεργήσουν όλο το 24ωρο, ή αν θα κάνουν 4ωρη στάση εργασίας, οπότε και οι πτήσεις (εντός της στάσης) μετατοπίζονται. Σωστά; Παρακαλούνται οι επαϊοντες περί απεργίων (τύπου anny κλπ) να διαφωτίσουν εμάς τους άσχετους. Έχουμε κανένα σάιτ των ΕΕΚ;

Έχω μια φίλη Γιαπωνέζα που έρχεται, της εξήγησα ότι κηρύχθηκε απεργία και δεν την είδα να σκιάζεται. Της είπα ότι ενδέχεται να χάσει την πτήση της και μου έγραψε το εξής: "Γιατί να τη χάσω; Απλή απεργία δεν είναι; Θα βάλουν ένα πανό και τελείωσε! Δε θα αποκλείσουν και τα αεροπλάνα από το να πετάνε, αυτό δε θα ήταν δίκαιο!". Αϊντεεεεεεεεε...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η συγκεκριμένη απεργία είναι της ΓΣΕΕ και όχι της ΑΔΕΔΥ, οπότε δε νομίζω οι ελεγκτές να έχουν κάποια συμμετοχή.

Η ιστοσελίδα τους είναι η παρακάτω:
EEEKE - GATCA ©

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Έχω μια φίλη Γιαπωνέζα που έρχεται, της εξήγησα ότι κηρύχθηκε απεργία και δεν την είδα να σκιάζεται. Της είπα ότι ενδέχεται να χάσει την πτήση της και μου έγραψε το εξής: "Γιατί να τη χάσω; Απλή απεργία δεν είναι; Θα βάλουν ένα πανό και τελείωσε! Δε θα αποκλείσουν και τα αεροπλάνα από το να πετάνε, αυτό δε θα ήταν δίκαιο!". Αϊντεεεεεεεεε...
Πίστεψέ με...άσχετο με το άν κάποια προιόντα μας είναι made in Japan, η ιαπωνική κουλτούρα..πάντα με γοήτευε..ίσως γιατί οι Ιάπωνες έχουν άλλους κώδικες συμπεριφοράς που δεν είναι καθόλου εύκολο να τους ερμηνεύσουμε..και να τους κατανοήσουμε...:rolleyes:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΟΚ, άψογη, ευχαριστώ.

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εχω την εντυπωση οτι και η ΑΔΕΔΥ θα κανει τοτε

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
εχω την εντυπωση οτι και η ΑΔΕΔΥ θα κανει τοτε
Απλώς εντύπωση ??
.......Πραγματοποιεί Γενική – Πανελλαδική, 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (κατά πάσα πιθανότητα τη 15η Ιουνίου –εξαρτάται από το πότε θα κατατεθεί στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Άλλες αγωνίες πάλι...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρώτα τη πως γράφεται το Μνημόνιο στα Γιαπωνέζικα;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα