• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απεργία ΕΕΚ

stefg

Member
24ωρη απεργία οι ελεγκτές την Τετάρτη

Καθηλωμένα θα παραμείνουν όλα τα αεροπλάνα την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαΐου. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκυρήξει η ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα να μη γίνει καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
Η 24ωρη απεργία θα ξεκινήσει στις 00.01 και θα διαρκέσει έως τις 23.59 και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιούνται μόνο οι υπερπτήσεις του FIR Αθηνών, οι πτήσεις που μεταφέρουν αρχηγούς κρατών και πρωθυπουργούς και οι πτήσεις έκτακτης ανάγκης ή έρευνας και διάσωσης.
Γεια σας. Πετούσα Τετάρτη βράδυ για Λονδίνο. Μετά από λίγες μέρες Βαρκελώνη και μετά πίσω Αθήνα. Έχουμε κάνει κρατήσεις σε hostels. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πετάξουμε την επόμενη μέρα ή για να γίνει αυτό, πρέπει να πληρώσουμε άλλο εισιτήριο;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Γεια σας. Πετούσα Τετάρτη βράδυ για Λονδίνο. Μετά από λίγες μέρες Βαρκελώνη και μετά πίσω Αθήνα. Έχουμε κάνει κρατήσεις σε hostels. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πετάξουμε την επόμενη μέρα ή για να γίνει αυτό, πρέπει να πληρώσουμε άλλο εισιτήριο;
Θα τηλεφωνήσεις στην αεροπορική για να μάθεις. Κι εγώ πετούσα Τετάρτη και άλλαξα τα εισιτήριά μου για την Τρίτη με δική μου πρωτοβουλία, πληρώνοντας έτσι γύρω στα 150 πλας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα