• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απίστευτη επίθεση καρχαρία στις Σεϋχέλλες

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάντως εμένα φίλε μου harilander, δε με επηρέασε καθόλου.
Μόλις έκελεισα μονοήμερο για white sharks cage dive στο Cape Town!!! :clap:
Τώρα, αν κοπεί το οξυγόνο, ανοίξει το κλουβί κλπ κλπ κλπ....ε μάλλον θα'χει έρθει η ώρα μου!! Ρεαλισμος...
Τι λε ρε Αντωνη εσυ θα πραγματοποιησεις το 1/10 αυτων που πρεπει να κανει καποιος πριν πεθανει... λιγο το 'χεις;

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Βρε Αντωνη δωσε τα φωτα σου!!!:clap::clap:
Θελω κι εγω...Πες τα ολα,Που ,ποτε,ποσο...Βλεπεις παω κι εγω Κειπ Ταουν και θελω.....

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Συμφωνω 100% με τα λεγιομενα του GTS παραπανω. Αλλο οι υφαλοκαρχαριες, αλλο οι τιγρεις και οι λευκοι. Εχουμε πιασει (και απελευθερωσαμε υστερα) υφαλοκαρχαρια 1,5 μετρπ. Δεν με τρομαξε καθολου. Το προβλημα με του τιγρεις ειναι οτι ειναι "δαγκανιαριδες" - δαγνωνουν οτιδηποτε ανεξαρτητως υλικου και αν τρωγεται η οχι. Οσο για τα μεγαλoυς λευκους, λογω μεγεθους δεν χορταινιουν με ψαρακια (εκτος αν καταφερουν να πιασουν κανενα ξιφια 500kg). Ετσι δοκιμαζουν οτι μεγαλο επιπλεει ασχετα αν εχει λεπιαμ πτερυγια η ποδια με βατραχοπεδηλα. Προσοχη λοιπον.

Παντως υπαρχει συγχιση για την αποσταση απο την ακτη που εγινε η επιθερση. Αλλου λενε 5μ, αλλου 10μ, αλλου 50μ.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Έχω κάνει κατάδυση με καρχαρίες (μέσα σε κλουβί) πριν απο αρκετό καιρό...Μια εμπειρία που τότε θεωρούσα συναρπαστική...

Πρόσφατα όμως στα Γκαλάπαγκος βρέθηκα ξαφνικά με ένα καρχαρία να κολυμπάει απο κάτω μου (ο φίλος μου πρόλαβε και τον έβγαλε φωτογραφία). Ενώ μας είχαν πει ότι δεν είναι επιθετικοί, η μορφή του με φρίκαρε αρκετά (και ήμουν το μοναδικό άτομο στο γκρουπ που είχα πει επανειλημμένα ότι αν δω καρχαρία θα φρικάρω - ενώ όλοι οι άλλοι ήθελαν και τελικά δεν είδαν)...

Όταν διηγήθηκα την ιστορία στην επιστροφή πολλοί φίλοι μου σοκαρίστηκαν και φοβήθηκαν (περισσότερο από εμένα). Όταν λοιπόν δημοσιεύτηκε το ατύχημα στις Σεϊχέλες στο BBC στη τελευταία παράγραφο αναφερόταν στα άλλα είδη καρχαριών που επιτίθενται σε ανθρώπους, στους οποίους συμπεριλάμβανε και τους καρχαρίες από τα Γκαλάπαγκος... Με αποτέλεσμα όταν ξαναείδα τη φωτογραφία του να φρικάρω παραπάνω και αρκετοί φίλοι να μου στέλνουν μηνύματα/mails σχεδόν σε καθημερινή βάση....Ευτυχώς πάντως που δεν του άρεσε το βατραχοπέδιλο μου...

_antonis_

Member
Τι λε ρε Αντωνη εσυ θα πραγματοποιησεις το 1/10 αυτων που πρεπει να κανει καποιος πριν πεθανει... λιγο το 'χεις;
A, είναι σε τέτοια λίστα; Δεν θα το έβαζα, είσαι μέσα σε ένα κλουβί και βλέπεις ταϊσμένους καρχαρίες, σιγά!
Περισσότερο νομίζω θα μου ανεβάσει την αδρεναλίνη η ελεύθερη πτώση...

Βρε Αντωνη δωσε τα φωτα σου!!!:clap::clap:
Θελω κι εγω...Πες τα ολα,Που ,ποτε,ποσο...Βλεπεις παω κι εγω Κειπ Ταουν και θελω.....
http://www.unrealdive.com

αν κλείσεις ώς 31/8 είναι 125 ευρώ όλο το μονοήμερο, καρχαρίες, φαγητά, μεταφορές απο κειπ τάουν, εξοπλισμός εννοείται. Όσο έψαξα νομίζω είναι πολύ καλό, καλή τιμή, οργανωμένοι και συνεργάσιμοι. Επίσης, στην επιστροφή σταματάμε στο Hermanus για φάλαινες, οπότε δε χρειάζεται να το οργανώσεις αλλη μέρα αυτό.

Ευτυχώς πάντως που δεν του άρεσε το βατραχοπέδιλο μου...
Ή το περιεχόμενο των βατραχοπέδιλων καλύτερα! :D

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σε ευχαριστω!:)
Που ομως λεει για τις φαλαινες?:roll:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
αν κλείσεις ώς 31/8 είναι 125 ευρώ όλο το μονοήμερο, καρχαρίες, φαγητά, μεταφορές απο κειπ τάουν, εξοπλισμός εννοείται. Όσο έψαξα νομίζω είναι πολύ καλό, καλή τιμή, οργανωμένοι και συνεργάσιμοι. Επίσης, στην επιστροφή σταματάμε στο Hermanus για φάλαινες, οπότε δε χρειάζεται να το οργανώσεις αλλη μέρα αυτό.
Το ταξίδι που έκλεισα για τη Ν.Αφρική το Νοέμβριο είχε σαν αρχικό στόχο το Hermanus (+ μερικές μέρες Cape Town και τέλος στο Ulusaba). Ο σύντροφος μου πάει σχεδόν κάθε χρόνο εκεί για να δει (και να ακούσει το βράδυ) τις φάλαινες!!!

Με καρχαρίες δεν ξαναβουτάω...

_antonis_

Member
Το ταξίδι που έκλεισα για τη Ν.Αφρική το Νοέμβριο είχε σαν αρχικό στόχο το Hermanus (+ μερικές μέρες Cape Town και τέλος στο Ulusaba). Ο σύντροφος μου πάει σχεδόν κάθε χρόνο εκεί για να δει (και να ακούσει το βράδυ) τις φάλαινες!!!

Με καρχαρίες δεν ξαναβουτάω...
:D
Αν ειχα ήδη βουτήξει, ούτε εγώ θα ξαναβουτούσα... :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος