• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αξιοι... αξιοι...

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Και πανω που ελεγα να ηρεμησω τα πραγματα σχετικα με τους ΔΥ και τα "κεκτημενα" τους (που οι υπολοιποι εμεις ουτε στον υπνο μας δεν τα βλεπουμε, αλλα τους τα πληρωνουμε), τελικα δεν φταιω εγω. Εκεινοι συνεχιζουν να με τσιγκλιζουν. Διαβαστε:

Υπάλληλοι βουλής:Διπλό εφάπαξ και σύνταξη στο 140% του μισθού! - Οικονομία - The Best News

GTS

Member
Και πανω που ελεγα να ηρεμησω τα πραγματα σχετικα με τους ΔΥ και τα "κεκτημενα" τους (που οι υπολοιποι εμεις ουτε στον υπνο μας δεν τα βλεπουμε, αλλα τους τα πληρωνουμε), τελικα δεν φταιω εγω. Εκεινοι συνεχιζουν να με τσιγκλιζουν. Διαβαστε:

Υπάλληλοι βουλής:Διπλό εφάπαξ και σύνταξη στο 140% του μισθού! - Οικονομία - The Best News
Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ανήψια, ξαδέρφια, γκόμενες, γκόμενοι, μπατζανάκηδες και κουνιάδες, των εκάστοτε 300 βουλευταράδων μας, είναι ένα πριβέ κονκλάβιο όπου βολεύουν τους πολύ πολύ κοντινούς ημετέρους.

Μήπως φταίει και γι'αυτό ο καθηγητής που παίρνει το τρομερό ποσό των 1100 ευρώ? Σαν πολύ τσουβαλιάζεις όλο το ντουνιά στο ίδιο σακί...

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Καλμα... καλμα... Ποτε δεν γενικευσα. Γνωριζω περιπτωσεις καθηγητων σε πανεπιστημια που δεν πατανε στη ταξη (μαθημα κανους οι βοηθοι) και ειναι ολο σε επιτροπες - επι αμοιβη φυσικα. Την ιδια στιγμη στο ιδιο πανεπιστημιο αλλοι καθηγητες τρεχουν ολη την ημερα σαν τον Βεγγο και μπορει να περιμενουν και 1 χρονο για να τους φτιαξει καποιος το σπασμενο τζαμι στο γραφειο τους. Φυσικα και δεν μιλαω για ΟΛΟΥΣ. Απλα αναφερω καποιους 'untouchables" οι οποιοι συνεχιζουν να εχουν απιστευτα προνομοια (δες εδω: Σκανδαλώδεις μισθοί και προνόμια στα Ελληνικά Πετρέλαια)

ενω την ιδια στιγμη το μαρμαρο το πληρωνουν τα γεροντακια και οι "λεφταδες" μισθωτοι των 800 ευρω, οπως φυσικα και αρκετοι ΔΥ (π.χ. εκεινοι που ειναι στα γκισσε και ακουνε τα σχωριανα τους ολη την ημερα απο τους αγανακτισμενους πολιτες χωρις να φταινε) που εχουν χασει αρκετους μισθους.

GTS

Member
Τα ΕΛΠΕ τι τα αναφέρεις, ιδιωτική εταιρεία είναι, κάποια μανία έχεις και με τις ιδιωτικές εταιρείες μου φαίνεται....και εγώ κάλμα είμαι φίλε μου, μάλλον εσύ δεν είσαι, για να ψαχουλεύεις συνεχώς τέτοια πράγματα, γνωστά τοις πάσοι. Χαλάρωσε και κοίτα να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής και εργασίας σου, άσε πόσα παίρνουν στα ΕΛΠΕ και τον ΟΤΕ. Για τη βουλή βεβαίως και να ενδιαφερθείς, λεφτά του δημοσίου είναι, αλλά εμείς τους ψηφίζουμε, όχι οι εξωγήινοι, βρίσκουν και τα κάνουν τόσα χρόνια.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
αλλά εμείς τους ψηφίζουμε, όχι οι εξωγήινοι, βρίσκουν και τα κάνουν τόσα χρόνια.
Τελευταίως το ακούω συνέχεια και πάντα απορώ (καθώς μέχρι τώρα στιβαρή απάντηση δεν έχω πάρει): και τι να κάνω; να μην ψηφίσω; να ψηφίσω οικολόγους; κομμουνισμό; να βάλω ένα φάσκελο στον φάκελο; να δραστηριοποιηθώ και φτιάξω κόμμα εκδίδοντας το μανιφέστο μου και να περιμένω πότε από το Λιμάνι Χερσονήσου θα κατακτήσω την Ελλάδα; να κάψω τα εκλογικά; τι να κάνω; (τίποτα από τα παραπάνω δεν φαίνεται να λειτούργησε πάντως (αν και τα δύο τελευταία δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα))

Αυτό που συχνά λέω τελευταία είναι το άλλο και αφορά μόνο έμμεσα την ψήφο: διαδηλώνουμε και αγωνιζόμαστε όταν πληγεί η τσέπη μας. Τόσα χρόνια κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για τον θαυματουργό νόμο περί ευθύνης υπουργών, κανείς δεν κατέβηκε στους δρόμους για τα σκάνδαλα στην χώρα, (αν και για τα πρόσφατα της ΝΔ, βρήκαμε την αφορμή με τον θάνατο του Αλέξη) ποίος εξοργίστηκε όταν άδειαζαν τα ταμεία; Κανείς. Γιατί μάλλον ελπίζαμε κάπου μέσα μας ότι διατηρώντας μια τέτοια κατάντια, ίσως να βρεθούμε κι εμείς κάποια στιγμή δίπλα στην πίττα και να την μασαμπουκόσουμε με τη σειρά μας.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να με συγχωρείς αλλά δεν διαδηλώνουμε όλοι τώρα τελευταία λόγω μόδας.Παρακαλώ να μην γενικεύεις,γιατί κάποιοι που κράζουμε χρόνια για πολλά και διάφορα μας φωνάζουν γραφικούς.Τώρα αν κανείς δεν άκουγε ποτέ γιατί διαδήλωναν οι άλλοι...

Όχι,πάντως,οτι τώρα που διαδηλώνουν περισσότεροι γίναμε mainstream οι παλιοί,απλώς αγριέψαμε πιο πολύ.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Τα ΕΛΠΕ τι τα αναφέρεις, ιδιωτική εταιρεία είναι,.
Να σε διορθωσω εδω. Οπως εχει ξαναγραφτει στο φορουμ (και αλλου) και τα ΕΛΠΕ και ο ΟΤΕ τυπικα ειναι ιδιωτικες εταιρειες. Στην ουσια ομως παραμενουν υπο ιδιωτικο ελεγχο. Δηλ. ακομη ειναι ΔΕΚΟ.

Οσο για το γιατι γραφω σχετικα με τους προνομιουχους... απλα για να γνωριζουν οι μη γνωριζοντες εναν απο τους βασικους λογους που εχουν μεινει χωρις εργασια και η χωρα χωρις μελλον. Ητοι το παρακατω γαιτανακι:

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ -> ΨΗΦΟΣ -> ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ-> ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ -> ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

Επαναλαμβανουμε το παραπανω αρκετες χιλιαδες φορες, και μετα αναρωτιωμαστε γιατι το καθε ΔΝΤ μας παταει κατω μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.

Borealis

Member
Να σε διορθωσω εδω. Οπως εχει ξαναγραφτει στο φορουμ (και αλλου) και τα ΕΛΠΕ και ο ΟΤΕ τυπικα ειναι ιδιωτικες εταιρειες. Στην ουσια ομως παραμενουν υπο ιδιωτικο ελεγχο. Δηλ. ακομη ειναι ΔΕΚΟ.

Οσο για το γιατι γραφω σχετικα με τους προνομιουχους... απλα για να γνωριζουν οι μη γνωριζοντες εναν απο τους βασικους λογους που εχουν μεινει χωρις εργασια και η χωρα χωρις μελλον. Ητοι το παρακατω γαιτανακι:

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ -> ΨΗΦΟΣ -> ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ-> ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ -> ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

Επαναλαμβανουμε το παραπανω αρκετες χιλιαδες φορες, και μετα αναρωτιωμαστε γιατι το καθε ΔΝΤ μας παταει κατω μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.
Μάλλον το ιδιωτικό πρέπει να γίνει Δημόσιο για να έχει νόημα η πρόταση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα