• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αν έχετε μακριά πόδια και θέλετε να ταξιδέψετε θα πληρώσετε γι' αυτά!

varioAthens

Member
Ένα νέο μέτρο που σκαρφίστηκαν ορισμένες αερογραμμές για να βγάλουν μερικά από τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης αφορούν τα ...μακριά πόδια των ταξιδευτών. Ειδικότερα, η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία «Qantas», σχεδιάζει να χρεώνει μέχρι και 160 δολάρια επιπλέον για καθίσματα που βρίσκονται κοντά στην έξοδο κινδύνου και διαθέτουν, ως γνωστόν, περισσότερο χώρο.
«Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες μας να έχουν περισσότερες επιλογές και να πάρουν θέσεις που προσφέρουν περισσότερο χώρο. Παρόμοια υπηρεσία προσφέρεται από άλλες αερογραμμές», είπε εκπρόσωπος της «Qantas».
Πράγματι, από τον περασμένο Ιούλιο, οι επιβάτες της «Jetstar» επιβαρύνονται με 30 δολάρια για πλεονεκτικές θέσεις, όταν πρόκειται για ταξίδια του εσωτερικού και 60 δολάρια για ταξίδια του εξωτερικού.
Οι «Virgin Blue» και «Pacific Blue» ακολουθούν, επίσης, την ίδια τακτική.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Last edited by a moderator:

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
εγω επειδη ειμαι ψηλος παντα ζηταω εξιτ σιτ και ειναι παντα αναρπαστες. μερικες εταιριες -λαου κοστ- τις χρεωνουν και τωρα αλλα στα 10 ευρω

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
την βαψαμε εμεις οι ψηλοι!!!πιο πολυ θα μας κοστιζει το υψος μας παρα το εισητηριο!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εγω με το 1.65 μου θα σας χαιρετω απο στενοτερες θεσεις, αλλα με περισσοτερα χρηματα στη τσεπη.....χεχε

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
αντε τωρα να εχεις ομαδα μπασκετ και να θες να τους βαλεις στο αεροπλανο ....

_antonis_

Member
Επιτέλους η δικαίωση του κοντού! Ναι, δε φτάνει που είμαστε μια ζωή οι κοντοί, να πληρώνουμε και τα ίδια; Συμφωνώ με το μέτρο αυτό! χαχαχαχα Εν τω μεταξύ έχω έναν φίλο και συνάδελφο που είναι 2.04 και εγώ 1.73 έχει πολύ γέλιο... :D και είναι και ταξιδευτής, θα του το πώ να τρελλαθεί!!! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom