psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα σου, και τα νησιά (όπως σου πρότεινα για να ευλογήσω και τα γένια μου) αλλά και η περίπτωση του Ναυπλίου -Μυκηνών κτλ.α) Με ποια σειρά θα κάνατε εσείς τα τρία νησιά; ΝΑ το πω αλλιώς, ποιο έχει περισσότερα πράγματα να δω, δεδομένου ότι δε θα ασχοληθούμε με παραλίες και θα είμαστε με μηχανάκι;
β) Για την Τήνο άκουσα τα καλύτερα οπότε θα φροντίσω να υπάρχει ολόκληρο εικοσιτετράωρο, με ενδιαφέρουν και οι μετεωρίτες, οι γλύπτες κλπ. Η Σύρος πέραν της όμορφης Ερμούπολης έχει κάτι εκτός αυτής; Αλλιώς μπορώ να αφιερώσω δεύτερη μέρα στη Μύκονο και απλώς να φτάσουμε Ερμούπολη αργά το απόγευμα να την περπατήσουμε φωτισμένη και να τη δούμε και 2-3 ωρες λίγο πριν την αναχώρηση το επόμενο πρωί.
Προσωπικά θα επέλεγα αεροπορικό για Μύκονο. Ας μη ξεχνάμε ότι είναι Φεβρουάριος και οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις ίσως να ναι περίεργες.
Από κει και πέρα δεδομένου μήνα και συνθηκών, θα αφιέρωνα μία μέρα σε Χώρα μυκόνου & Δήλο, μία μέρα (αν και άνετα χωράει παραπάνω, είναι μεγάλη) Ερμούπολη & άνω Σύρο, και ίσως περισσότερο χρόνο στη Τήνο. Οχι γιατί είναι πιο όμορφη, σε καμία περίπτωση ειδικά η χώρα τη Τήνου, αλλά έχει ίσως τα πιο όμορφα χωριά των Κυκλάδων που αξίζει να επισκεφτείς (Βώλαξ, Πύργος κ.α.). Δε ξέρω αν θα έβγαινα εκτός χώρας στα άλλα δύο νησιά, ειδικά εάν δεν είχα μέρες..