sofianaxos
Member
και σκέφτεσαι να πας κανονικά μετά απ όλα αυτά?
Αναμεσα σε Αντατουρκ και παξικοπημα πηγα και γω...θεωρω τον εαυτο μου τυχερό που προλαβα να αποχαιρετισω την αγαπημενη Πολη...δυστυχώς ο σουλτανος Ερντογαν δεν θα την αφησει ησυχη... Δεν υπηρχαν ευρωπαίοι τουριστες, παιζει να ειμασταν οι μονοι Ελληνες , καταιγισμός τουριστων απο Αραβικες χωρες , τοσες μπουργκες και μαντιλες ουτε στο Εγιουπ δεν ειχα ξαναδει. Μαγαζια κλειστα! το Μεγαλο παζαρι αδειο. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ η ουρα στην Αγια Σοφια . Κοσμος βεβαια υπηρχε στους δρομους , αλλα η Πολη εχει 15 εκ πληθυσμο. Οποιος γνωριζει καλα την Πόλη βλεπει αμεσως την διαφορα...μια Πολη λαβωμένη, χτυπημένη , γονατισμενη. [/QUOTE]τι γινεται ρε παιδια??? θα μας αφησουν να απολαυσουμε την Πολη φετος? το ενα μετα το αλλο τα επεισοδια...εχω κλεισει για αυγουστο,τι αλλο μενει να γινει...βομβιστικες επιθεσεις (μπολικες) εγιναν,επιθεσεις κατα της αστυνομιας εγιναν,βομβες στο αεροδρομιο επεσαν,πραξικοπηπα πηγε να γινει...τι αλλο ακομα???
για να πω την αληθεια-πες το αγνοια κινδυνου,πες το λατρεια για την Πολη- δεν σκεφτομαι να το ακυρωσω.εχω αρκετες μερες μπροστα μου...θα εξαρτηθει πως θα ειναι η κατασταση τελη αυγουστου που ταξιδευω...ευχομαι ολα να ειναι καλα (οχι μονο για να μην χασω το ταξιδι,κυριως για τους πολιτες που βιωνουν αυτες τις καταστασεις...)και σκέφτεσαι να πας κανονικά μετά απ όλα αυτά?
[/QUOTE]Αναμεσα σε Αντατουρκ και παξικοπημα πηγα και γω...θεωρω τον εαυτο μου τυχερό που προλαβα να αποχαιρετισω την αγαπημενη Πολη...δυστυχώς ο σουλτανος Ερντογαν δεν θα την αφησει ησυχη... Δεν υπηρχαν ευρωπαίοι τουριστες, παιζει να ειμασταν οι μονοι Ελληνες , καταιγισμός τουριστων απο Αραβικες χωρες , τοσες μπουργκες και μαντιλες ουτε στο Εγιουπ δεν ειχα ξαναδει. Μαγαζια κλειστα! το Μεγαλο παζαρι αδειο. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ η ουρα στην Αγια Σοφια . Κοσμος βεβαια υπηρχε στους δρομους , αλλα η Πολη εχει 15 εκ πληθυσμο. Οποιος γνωριζει καλα την Πόλη βλεπει αμεσως την διαφορα...μια Πολη λαβωμένη, χτυπημένη , γονατισμενη.
Ελααα ρε φιλε! ΖηλευωωωΑρτι αφιχθεις απο την Πολη.Ηταν 4 υπεροχες μερες με εξαιρετικο καιρο και μια Πολη που σιγα σιγα ξαναβρισκει τους ρυθμους της.Απιστευτη κοσμοσυρροη στους δρομους κι εργα στην Istiklal λογω ανακατασκευης των γραμμων του παλιου τραμ.Και φυσικα βυζαντινη μεγαλοπρεπεια στο Φαναρι την Κυριακη της Ορθοδοξιας. View attachment 169251 View attachment 169252 View attachment 169253 View attachment 169254