ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
εγω ειχα γραψει fish & chipsΑαααα, ε οκ πού να το φανταστώ
εγω ειχα γραψει fish & chipsΑαααα, ε οκ πού να το φανταστώ
Οφ τόπικ το ξέρω (σορρυ boss) αλλά πες μου βρε κοριτσάκι μου, μετά το φουα γκρά πως μπορείς και βάζεις στο στόμα σου αυτό το πράγμα που καλείται fish & chips??εγω ειχα γραψει fish & chips
χααχαα δε σχολιαζωΟφ τόπικ το ξέρω (σορρυ boss) αλλά πες μου βρε κοριτσάκι μου, μετά το φουα γκρά πως μπορείς και βάζεις στο στόμα σου αυτό το πράγμα που καλείται fish & chips??
Χαχαχα οκ σωστά...έτσι όπως το θέτεις το καταλαβαίνω...χααχαα δε σχολιαζω
Στα φοιτητικα μου χρονια θεωρουνταν φοβερο γευμα ( πεινες γαρ )
Την τελευταία φορά που έφαγα, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ απ' τη βαρυστομαχιάπως μπορείς και βάζεις στο στόμα σου αυτό το πράγμα που καλείται fish & chips??
Δεν τα συνόδεψες με την σωστή ale, γι' αυτό...Την τελευταία φορά που έφαγα, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ απ' τη βαρυστομαχιά
Εντάξει, θα είμαστε όλοι μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο για το αποχαιρετιστήριο πάρτι (ωχ, μου ξέφυγε...)Δεν ξέρω αν είναι γενικό, αλλά η αντίστροφες μετρήσεις μου βγαίνουν 1 ώρα λάθος (μετράει μια ώρα παραπάνω από το πραγματικό). Δηλ. Είναι 15:20 ώρα Ελλάδας, και μια αντίστροφη μέτρηση κάποιου χρήστη που είναι για 19:15 σήμερα, εμφανίζεται ως "4 ώρες 55 Λεπτά".