sisy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαλδίβες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκανδιναβία
Ενός καρχαρία...
Καλές και οι ακριβές εταιρίες, αλλά με τις low cost γνωρίζεις κόσμο.Το πρόβλημα ήταν οτι παραλίγο να μην κάτσω μαζί με τον φίλο μου
Ο ξένος τι έχει να πει επί τούτου? 2 know us betta....Παιδάκια το πρόβλημά μου δεν ήταν τόσο το φαγητό, έχετε δίκιο για το χαμηλό κόστος τους εισητηρίου ό,τι πληρώσεις παίρνεις...!
Το πρόβλημα ήταν οτι παραλίγο να μην κάτσω μαζί με τον φίλο μου και προσωπικά έχω ένα μικρό (έως μεγάλο μπορώ να πώ) φόβο με τα αεροπλάνα, γι' αυτό και προτιμώ να σφίγγω το χέρι του δικού μου ανθρώπου, παρά ενός ξένου....
ΑΤ..,υδροδοχειο και φυγαμε Γερμανια με Germanwings!Με 65 ευρώ ας διψάσω και 3 ώρες τι θα πάθω; και οι σκοπιές τόσο κρατάγανε :LOL:
το βιντεάκι που ακολουθεί τραβήχτηκε απο την εν λόγω γέφυρα:Στο δρόμο της επιστροφής για τη στάση του λεωφορείου έχει ένα μονοπάτι 5 λεπτών ποδαρόδρομο που οδηγεί στην Marienbruecke, μια γέφυρα που ενώνει 2 χαράδρες και αποζημιώνει τον επισκέπτη με μια μοναδική πανοραμική θέα. Οι φωτογραφίες που μπορεί κανείς να βγάλει από εκεί είναι μοναδικές. (http://www.neuschwanstein.de/english/castle/surrounding/index.htm)
α βρε σισσυ! μπραβο σου για την ιστορια σου και τις πληροφοριες σου...
εχω φαει τον αντρα μου εδω και 2 χρονια με την βαυαρια και ακομα να τον πεισω
τελικα, απο οτι βλεπω αξιζει να το κανεις ατομικα το ταξιδι, για να το απολαυσεις...