• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη απόδραση με low budget...

paefstra

Member
Ψηφίζω και εγώ Βερολίνο αν βρεις φθηνά αεροπορικά. Έχει φαγητό και ξενοδοχεία σε καλές τιμές και είναι ωραία πόλη.Σχετικά με τα hostels έχουν και δίκλινα πάντως.

Δεν μας είπες που μένεις.Κατά καιρούς βγάζει και η Ryanair κάτι πολύ φθηνά εισιτήρια για Λονδίνο από Θεσσαλονίκη(γύρω στα 50€ πάνε έλα).Αν τα πετύχεις και το συνδύαζες με easyhotel θα έβγαινε οικονομικά νομίζω.Ελπίζω να μην ακυρώσει τα δρομολόγια της μόνο και με βρίζεις μετά για την συμβουλή:)
Το ίδιο και για Βρυξέλλες από Βόλο (που δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει αν ξεκινάς από Αθήνα) και ένα tour στο Βέλγιο. Πρέπει να περιμένεις να πέσουν οι τιμές, όμως.

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
μιας και θα πάτε άνοιξη, γιατί δεν κοιτάτε και την κύπρο?
δείτε και για βουκουρέστι..

evie131284

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Eγω θα σου προτεινα και Βουδαπεστη, νομιζω με αυτα τα λεφτα αν κλεισεις με ραιαν και καποιο σχετικα οικονομικο ξενοδοχειο θα ειστε πολυ καλα!
εμεις (εγω και ο αντρας)για 5 βραδυα τον Αυγουστο χωρις καθουλου οικονομια και με αρκετα ψωνια απο χαρντ ροκ καφε ξοδεψαμε 1200 ευρω..οποτε φανταζομαι με 900 για λιγοτερες μερες γβαινετε ανετοτατα! κα φανταζομαι την ανοιξη θα ειναι μια κουκλα!:D

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πετάγεσαι και στη Σικελία δίπλα με το φέρι, (όπου επίσης δεν πας κάθε χρόνο).
όχι. το κόστος εκτοξεύεται (ακτοπλοικά νορμαλ 100Ε/ατομο). και πού να πάει στη Σικελία, ένα νησί σαν την Πελοπόννησο και 5+ εκατ πληθυσμό? θέλει μερες και τα 2-3ημερα από Μάλτα είναι χασιμο χρόνου και χρηματων. κι εδώ ο συνδυασμός των 2 νησιών είναι φυσικά εκτος θέματος γιατί ούτε low cost γίνεται, ούτε "ανοιξιάτικη απόδραση" των 3-4 ημερων όπως τεθηκε ως ζητουμενο. και γενικά όμως ο συνδυασμός των 2 νησιών δε βολευει καθόλου. όπως δεν θα πρότεινα σε ενα νορβηγό Πελοπόννησο και Πάρο μαζί έτσι και δεν προτείνω καθόλου Σικελία και Μάλτα. για το μέσο ταξιδιώτη πάντα και όχι αυτόν που συνδυάζει Τζακάρτα με Darwin..
με τις low cost δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πας Σικελία.

Last edited by a moderator:

eleannanikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου..
Ψηφίζω και εγώ Βερολίνο αν βρεις φθηνά αεροπορικά. Έχει φαγητό και ξενοδοχεία σε καλές τιμές και είναι ωραία πόλη.Σχετικά με τα hostels έχουν και δίκλινα πάντως.

Δεν μας είπες που μένεις.Κατά καιρούς βγάζει και η Ryanair κάτι πολύ φθηνά εισιτήρια για Λονδίνο από Θεσσαλονίκη(γύρω στα 50€ πάνε έλα).Αν τα πετύχεις και το συνδύαζες με easyhotel θα έβγαινε οικονομικά νομίζω.Ελπίζω να μην ακυρώσει τα δρομολόγια της μόνο και με βρίζεις μετά για την συμβουλή:)
Aχαχαχ έτσι και αλλιώς πάντα όταν κλείνεις με ryanair παίρνεις ρίσκο.:D:).Αθήνα μένω , αλλά έχω αφήσει το Λονδίνο για του χρόνου, σπουδάζει η ξαδέρφη μου εκεί ,οπότε λέω να το επισκεφτώ χριστούγεννα...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
όχι. το κόστος εκτοξεύεται (ακτοπλοικά νορμαλ 100Ε/ατομο). και πού να πάει στη Σικελία, ένα νησί σαν την Πελοπόννησο και 5+ εκατ πληθυσμό? θέλει μερες και τα 2-3ημερα από Μάλτα είναι χασιμο χρόνου και χρηματων. κι εδώ ο συνδυασμός των 2 νησιών είναι φυσικά εκτος θέματος γιατί ούτε low cost γίνεται, ούτε "ανοιξιάτικη απόδραση" των 3-4 ημερων όπως τεθηκε ως ζητουμενο. και γενικά όμως ο συνδυασμός των 2 νησιών δε βολευει καθόλου. όπως δεν θα πρότεινα σε ενα νορβηγό Πελοπόννησο και Πάρο μαζί έτσι και δεν προτείνω καθόλου Σικελία και Μάλτα. για το μέσο ταξιδιώτη πάντα και όχι αυτόν που συνδυάζει Τζακάρτα με Darwin..
με τις low cost δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πας Σικελία.
Μιλάει αυτός που, όντως, πάει Σικελία ΚΑΘΕ χρόνο.... Περίμενα ότι αυτό θα σχολίαζες! Εν πάσει περιπτώσει, δε θα πρότεινα εύκολα σε κάποιον να πάει Μάλτα όπως πήγαμε εμείς (μέσω Φρανκφούρτης)....
Ο Συνδιασμός Μάλτας - Σικελίας ίσως έχει νόημα για κάποιον που θέλει να "ξεφύγει" για κάποιες μέρες από ένα overdose Σικελίας (και να βάλει και το σημαιάκι...). Οχι για σένα δηλαδή, αλλά για κάποιο τόσο δα λιγάκι λιγότερο Ιταλόφιλο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Ο Συνδιασμός Μάλτας - Σικελίας ίσως έχει νόημα για κάποιον που θέλει να "ξεφύγει" για κάποιες μέρες από ένα overdose Σικελίας (και να βάλει και το σημαιάκι...). .
ισως οπως το λες ναι. να πας δηλ πρωτα Σικελια με ηδη πιο ακριβο τικετ απο αυτο της Μαλτας,μετα να μεταβεις οπωσδηποτε Κατανια κι απο κει να παρεις το 4ωρο ταξιδι των 100Ε/ατομο. οκ ναι ετσι εχει νοημα. σου φαινεται προγραμμα για το μεσο ταξιδιωτη?
κ σε καθε περιπτωση ειναι εκτος θεματος. το θεμα μας ειναι low cost αποδραση..οχι high cost τρεξιμο..

Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Εγω ψηφίζω Βουδαπέστη!Πήγα το περασμένο Πάσχα για 5 μέρες (4 διανυκτερεύσεις) και ήταν μαγευτικά!Κυκλοφορούσαμε το πρωι με κοντομάνικα!Κλείσαμε 1 ωραιότατο ξενοδοχείο,πήγαμε παντού (μουσεία,λαβύρινθο,όπερα,σε θερμα λουτρα,ζωοολογικό κήπο,κρουαζιεριτσα στο Δουναβη και αλλα πολλα...!!!!!) φάγαμε πολύ καλά και σε ακριβά εστιατόρια αλλά και σε μαγαζάκια στην αγορά,πήγαμε για ποτό και δώσαμε συνολικά 520 ευρώ το άτομο βάζοντας μέσα αεροπορικά,διανομή,φαγητό,περιηγήσεις και αγορά αρκετών αναμνηστικών! :D
Φέτος θα πάω Ρουμανία,έχω ακούσει ότι είναι αρκετά οικονομικά,αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση χωρίς να ζήσω τον παλμό της περιοχής!
Οποτε...Βουδαπέστη δαγκωτο...:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα