• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη απόδραση με low budget...

eleannanikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου..
Καλησπέρα !!!:D Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω νέο θέμα, οπότε για τυχόν λάθη συγχωρέστε με!!:)
Tην άνοιξη η σχολή μου θα πάει δωδεκαήμερη εκδρομή Ιταλία Γαλλία, αλλά επειδή δυστυχώς το συνολικό κόστος φτάνει γύρω στα 800 ευρώ δεν με βλέπω να το αντέχω οικονομικά.Για να μην μείνω όμως πίσω να τους κουνάω το μαντήλι σκέφτηκα να πάω ένα ταξίδι ανεξάρτητα της σχολής με τον φίλο μου.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 450 ευρώ κατά άτομο ,λίγο τα χριστουγεννιάτικα χαρτζιλίκια των παππούδων λίγο κάτι παλιές αποταμιεύσεις θα μαζευτούν..Έχετε να μου προτείνετε μέρη και εντός και εκτός Ελλάδας που είναι εφικτό να επισκεφτώ?
ΥΓ Ξέρω ότι τα λεφτά είναι πολύ λίγα για ταξίδι εξωτερικού αλλά για 3-4 διανυκτερεύσεις με καμία ryanair τσίμα τσίμα μπορεί να φτάσουν..

karfitsa

Member
Εγω,πιστευω,οτι και βερολινο μπορεις να πας.Αεροπορ με ιζυ,χωρις βαλιτσα,και σε ενα αξιοπρεπες χοστελ και καλο προγραμματισμο στα εξοδα,βγαινεις.

paefstra

Member
Άνοιξη με Easyjet βρίσκεις φτηνά εισιτήρια για κάποιους τους προορισμούς της (Βερολίνο, Ρώμη, Μιλάνο) -εφόσον δεν κοιτάς για Πάσχα- κάτω από 100 ευρώ. Αν βρεις και οικονομική διαμονή, θα περάσεις μια χαρά.

eleannanikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου..
Παιδιά χίλια ευχαριστώ !!!:) Θα κοιτάξω όλους τους προορισμούς που μου προτείνατε αναλυτικά...Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή σας αναμένεται με χαρά και ανυπομονησία!!!:D

Κωνσταντινούπολη να πας ίσως περισσεύουν κιόλας!εγω 4βραδυα με ολα εισητηρια ξενοδοχείο φαγητά ποτά μουσεία καράβια κρουαζιέρα και ψωνια ξόδεψα 550!
Ευχαριστώ πολύυυυυ!!:)Πως πήγες Κωνσταντινούπολη?

Άνοιξη με Easyjet βρίσκεις φτηνά εισιτήρια για κάποιους τους προορισμούς της (Βερολίνο, Ρώμη, Μιλάνο) -εφόσον δεν κοιτάς για Πάσχα- κάτω από 100 ευρώ. Αν βρεις και οικονομική διαμονή, θα περάσεις μια χαρά.
Ρώμη και Μιλάνο έχω ΄πάει...Το Βερολίνο πως σου φαίνεται?Δεν έχω ψάξει καθόλου για τιμές εισιτηρίων δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες τιμές, ευχαριστώωω:)

Αν σε ενδιαφέρει η Μάλτα ψαξ'το. Θα σου βγει σχετικά φθηνά.
Θα το κοιτάξω :):),ευχαριστώω..Εσένα πως σου φαίνεται η Μάλτα??

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θα το κοιτάξω :):),ευχαριστώω..Εσένα πως σου φαίνεται η Μάλτα??
Εμένα μου άρεσε η Μάλτα αρκετά και 3-4 μέρες την άνοιξη είναι ότι πρέπει. Κοίταξέ το και ότι πληροφορία θες ρωτάς.

paefstra

Member
Ρώμη και Μιλάνο έχω ΄πάει...Το Βερολίνο πως σου φαίνεται?Δεν έχω ψάξει καθόλου για τιμές εισιτηρίων δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες τιμές, ευχαριστώωω:)
Αν έχεις στοιχειώδεις απαιτήσεις στη διαμονή κλείνεις και στο easyhotel easyHotel με 140 περίπου το δίκλινο για 3 βράδια και έτσι με λιγότερα από 200 ευρώ το άτομο έχεις εξασφαλίσει εισιτήρια και διαμονή. Μένουν άλλα 250 για να ξοδέψετε εκεί. Ε, άρχοντες θα είστε!
Πάντως, επειδή λόγω της κρίσης μπορεί και να μην συγκεντρωθούν τα άτομα για την οργανωμένη εκδρομή της σχολής σου, η σκέψη να πάτε ανεξάρτητα είναι άριστη (έκανα το ίδιο ακριβώς με μια παρέα από τη σχολή μου πριν 3 χρόνια και τελικά ήμασταν οι μόνοι που ταξιδέψαμε ;) )

eleannanikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου..
Αν έχεις στοιχειώδεις απαιτήσεις στη διαμονή κλείνεις και στο easyhotel easyHotel με 140 περίπου το δίκλινο για 3 βράδια και έτσι με λιγότερα από 200 ευρώ το άτομο έχεις εξασφαλίσει εισιτήρια και διαμονή. Μένουν άλλα 250 για να ξοδέψετε εκεί. Ε, άρχοντες θα είστε!
Πάντως, επειδή λόγω της κρίσης μπορεί και να μην συγκεντρωθούν τα άτομα για την οργανωμένη εκδρομή της σχολής σου, η σκέψη να πάτε ανεξάρτητα είναι άριστη (έκανα το ίδιο ακριβώς με μια παρέα από τη σχολή μου πριν 3 χρόνια και τελικά ήμασταν οι μόνοι που ταξιδέψαμε ;) )
Χαχα ναι ,είναι αυτό που λέμε 'φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά':D και όσον αφορά τα ταξίδια δεν λέει να μείνεις με την βαλίτσα στο χέρι..Αυτή η πληροφορία που μου έδωσες για τη διαμονή με ενδιαφέρει πολύ!!:D

Εμένα μου άρεσε η Μάλτα αρκετά και 3-4 μέρες την άνοιξη είναι ότι πρέπει. Κοίταξέ το και ότι πληροφορία θες ρωτάς.
Σε ποια περιοχή έμεινες?Συγγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα που είναι πιο όμορφα και που αξίζει να μείνεις και τι να δεις..

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
eleannanikos said:
Ευχαριστώ πολύυυυυ!!:)Πως πήγες Κωνσταντινούπολη?
αεροπορικώς με Turkish airlines

eleannanikos said:
Σε ποια περιοχή έμεινες?Συγγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα που είναι πιο όμορφα και που αξίζει να μείνεις και τι να δεις..
Η Μάλτα ειναι επίσης πανέμορφη αξίζει να πάτε!!εγω εχω μείνει στη Βαλέτα και μου άρεσε πολυ!!

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ψάξε σε Valletta, Sliema, St. Julians για να είσαι πιο κεντρικά. Απο'κει και πέρα με τα ΜΜΜ πας παντού στο νησί, έχουν πολύ καλό συγκοινωνιακό δίκτυο (και φθηνό).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom