• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανθρωπάκος

φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα ?

• Total voters
    15
  • Poll closed .

MARI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Montenegro-Kroatia
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
:bleh: Έχω ταξιδέψει σε Ισπανία -Βρυξέλες -Ταυλάνδη- Μαιάμι- Καραιβική -Γερμανία - Μοντενέγκρο-Κροατία- Αλβανία και σχεδόν στο 70% της Ελλάδας...

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Μαιρη και :welcome2:

spor_os

Administrator
Καταρχήν
:welcome2:
Μπορείς να συμπληρώσεις τον χάρτη με τις χώρες που έχεις πάει, καθώς και να μοιραστείς μαζί μας κάποια από τις ιστορίες σου.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome και σε σενα mari... καλη συνεχεια στα ταξιδια σου...:welcome:

MARI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Montenegro-Kroatia
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς σας.. vzango - sporos - dk
SPOR OS : Αν κατάφερνα να το κάνω θα το έκανα,να συμπληρώσω τον χάρτη με τις χώρες που έχω επισκεφθεί... Αλλά αντιμετωπίζω έναν βαθμό δυσκολίας ως προς την χρήση του site.. Βλέπεις δεν το έχω ξανακάνει...Είναι κάτι νέο για εμένα... :bleh:

MARI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Montenegro-Kroatia
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
MONTENEGRO KROATIA ALBANIA έχω ξαναπάει αλλά κάθε φορά είναι μια άλλη φορά... Ανακαλύπτω και κάτι νέο.... Κι αυτό μου αρέσει.Δεν πιστεύω πως μια φορά αρκεί να επισκεφθείς μια χώρα... Κάθε φορά αναζητώ το κάτι παραπάνω ,ακόμη κι αν είναι μια περιστασιακή έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών .. Και θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να το επαναλαμβάνω τακτικά για να ΄μπορέσω να μπω στα καθημερινά των ντόπιων.. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως παντού , Αλλά εννοώ παντού συναντώ Έλληνες επιχειρήματίες .. Δεν παιζόμαστε.....:bleh:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς τηνε! Δεν είναι δύσκολο. Πάτα το εργαλείο πάνω δεξιά στο χάρτη και τσέκαρε τις χώρες. Καλά ταξίδια!!!

MARI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Montenegro-Kroatia
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
MONTENEGRO KROATIA ALBANIA έχω ξαναπάει αλλά κάθε φορά είναι μια άλλη φορά... Ανακαλύπτω και κάτι νέο.... Κι αυτό μου αρέσει.Δεν πιστεύω πως μια φορά αρκεί να επισκεφθείς μια χώρα... Κάθε φορά αναζητώ το κάτι παραπάνω ,ακόμη κι αν είναι μια περιστασιακή έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών .. Και θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να το επαναλαμβάνω τακτικά για να ΄μπορέσω να μπω στα καθημερινά των ντόπιων.. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως παντού , Αλλά εννοώ παντού συναντώ Έλληνες επιχειρήματίες .. Δεν παιζόμαστε.....:bleh:
YES !!!!! YES !!!!!
dimosf ευχαριστώ ....!!!!!!!!!Τα κατάφερα νομίζω..... Είναι αλλιώς να τα βλέπεις .... δεν τα έχω πάει κι άσχημα αλλά..... Θέλω να κοκκινίσει κι άλλο ο χάρτης :bleh:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Έχω ταξιδέψει σε Ισπανία..... Αλβανία ...
Καλώς ήλθες MARI
΄Ετσι γίναμε 3 αυτοί που εξερευνήσαμε την Αλβανία
Εδώ που ήρθες να προσέχεις μην πέσεις, γιατί οι περισσότεροι γέρνουν κατά άπω ανατολή μεριά.
Οι λοιποί κρατάμε αντίσταση, για την ισορροπία και μόνο:haha:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες Mari.

Και τώρα, αφού συμπλήρωσες το χάρτη, το επόμενο βήμα είναι να μας γράψεις μια ταξιδιωτική ιστορία :)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Μαρι,σε παρακαλω πολυ γραψε για Κροατια και Μαυροβουνιο και εδω ειμαι εγω.
Θα σου συμπαρασταθω οσο μπορω!!!(νοητα):haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα