varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
αν μπορω να βοηθησω, ευχαριστως...
Και εμενα η απορια μου ειναι αν θα πληρωσω τα κερασια ή οχι?ναι vzango μου τα ειδα αλλα μερικες αποριουλες μου εμειναν!
και ακολουθώ όποτε κανονίσετε.
Κοντά εννοώ εντός Αττικής αφού η συνάντηση θα είναι ανεπίσημη και ψιλο τοπικού χαρακτήραΑνυπομονώ εδώ που τα λέμε να σας γνωρίσω
Έχασα επεισόδια και δεν ενημερώθηκα για το κατα ποιά μεριά της Ελλάδας,είναι οι Κερασιές και τα περιβόλια σου ? Εγώ έχω φίλους στην Όρμα και πηγαίνω τακτικά ... Πές μου και θα φροντίσω να σου φέρω καμιά πενηνταριά να στα μεζέψουν και να πάρουν και το ρεγάλο τους φυσικά....!!!να ρθουν και οι ταξιδευτες και το κανονιζουμε. εμενα ισχυει παντως η προσκληση, κατω απο τον πλατανο... γαργαρο νερακι...κοκορετσακι... αλα ελληνικα, (ρεφενε, ετσι???? να μας μεινουν για κανενα ταξιδακι...)
Κατα κεί είσαι vzango ?? Περνάω τακτικά και τρώω στον τεμπέλη..... Χαζεύω και τους καταρράκτες σας...ελα! εχει και στον Γοργοποταμο φοινικες... το χουμε κανει κι εδω εξωτικο μερος με τις πρωτοποριες μας.... (τρομααααααρα μας) μονο οι μαιμουδες μας λειπουν
Ρίξε την ημερομηνία και άν θελήσετε να διοργανωθεί η μεταφορά με bus...ώστε να είμαστε όλοι μαζί γαι σύσφιξη σχέσεων και γνωριμία..... Προτάσεις υπάρχουν....!!!λοιπον ισχυει η προσκληση οκ? και δωρεαν ξεναγηση στους φιλους του forum!!! απλα μη μου σκασετε ολοι μαζι οι 400 (ποσοι ειστε) και δεν εχω τι να σας κανω:gr01:
Οκ !!! Το παίρνω πίσω.... δεν θα σου φέρω ξένους.... Αλλά τους συμφορουμίτες/ισσες τους κανονίζω ανα 50 ώστε να μην σου πέσουμε όλοι μαζί.... Αρκεί να οργανωθούμε παιδιά !!!!!
:russianroulette:να σας 200-ταισω ή να παω ταξιδι???????? (εσυ τι θα εκανες, για πες μου τωρα???)