ΗΠΑ Ανατολική Ακτή???

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Καλημέρα σε όλους,
όντας καταξιωμένος ..ονειροπόλος (αλλά με καλό % υλοποίησης ονείρων!!!), ετοιμάζω road trip: Ν. Υόρκη - Β.Καρολίνα.
Δυστυχώς δεν βρίσκω ιδιαίτερες πληροφορίες και ταξιδιωτικές ιστορίες (σε αντίθεση με την Δυτική Ακτή), εκτός την καταπληκτική!!!:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E5%F1%E9%EA%DE/221-north-south-east-west.html
του ιδιαίτερα εκτιμηταίου AEKfan.
Οι πληροφορίες μου, για όλη την Καρολίνα και τους κατοίκους (southerner) λένε για την πιο ανθρώπινη πλευρά των ΗΠΑ. Ισχύει???
Σας παρακαλώ αν έχετε χρόνο και διάθεση βοηθήστε με.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η N.Carolina δεν είναι ακριβώς αμερικάνικος νότος (αν και ανήκει γεωγραφικά), πιο πολύ θα την έλεγα Silicon Valley της ανατολής. Αν και θα ακούσεις προφορές κλπ, τα πράγματα είναι πολύ πιο soft, και μοιάζει περισσότερο με τους βόρειους γείτονες της Virginia παρά με τον υπόλοιπο νότο.

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Η N.Carolina δεν είναι ακριβώς αμερικάνικος νότος (αν και ανήκει γεωγραφικά), πιο πολύ θα την έλεγα Silicon Valley της ανατολής. Αν και θα ακούσεις προφορές κλπ, τα πράγματα είναι πολύ πιο soft, και μοιάζει περισσότερο με τους βόρειους γείτονες της Virginia παρά με τον υπόλοιπο νότο.
Ακριβώς έτσι, κάτι τέτοια έχω ακούσει κι εγώ...
Καλός, προσιτός κόσμος και μαζί ευγενείς (ολίγον παρακμιακοί), σχετικά καλλιεργημένοι, ήρεμοι, ανθρώπινοι "νότιοι". Ειδικά για την Charlotte και γύρω περιοχή, μου έχουν πλέξει ...εγκώμια!!! Υπάρχει μάλιστα μεγάλη και αξιόλογη, Ελληνική Παροικία. Εννοείται πως το ενδιαφέρον μου δεν είναι απλά τουρισμός....
Που θα βρω, άραγε, περισσότερο υλικό???
Ποιος έκανε τη διαδρομή απο ΝΥ..... Φιλαδ.... Βαλτιμ. Ουασιγκτον...Σαρλοτ...???

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

Ποιος έκανε τη διαδρομή απο ΝΥ..... Φιλαδ.... Βαλτιμ. Ουασιγκτον...Σαρλοτ...???

παλια σε ενα ταξιδι στη Νεα Υόρκη , εκανα ενα τριημερο στα μέρη που αναφερεις (εκτος Σαρλοτ , αληθεια που ειναι αυτο ; ), αλλά ο καιρος ηταν άθλιος με συνεχή βροχή και πολύ κρυο οπότε δεν το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα ήταν και επι τροχάδη ετσι δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο , εφτασα μεχρι Βιρτζινια ...είχα ομως χαρεί που ξεφυγα λίγο απο Νεα Υορκη μετα απο 3 πολυημερες παραμονές , ηταν η πρωτη φορά που κοιμηθηκα σε μοτέλ , οπως αυτά που βλεπουμε στα έργα , αλλά γενικά λογω καιρου δεν ευχαριστηθηκα τοπία και αξιοθεατα στις πολεις που πέρασα .....
επειδη δεν βοηθησα με αυτα που εγραψα :( καταληγω στο μην κανεις το ταξιδι χειμωνα :haha:

el de abajo

Member
Εγώ έμεινα 3 μήνες στη Virginia....καταπληκτικοί άνθρωποι απλά...σε χαιρετούν σε διάφορα μέρη χωρίς καν να σε γνωρίζουν...αλλά έχουν και την φήμη των πιο ευγενικών ανθρώπων στις ΗΠΑ...λογικά και σαν τουρίστας κάποιος θα εισπράξει αυτή την ευγένεια...

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Εγώ έμεινα 3 μήνες στη Virginia....καταπληκτικοί άνθρωποι απλά...σε χαιρετούν σε διάφορα μέρη χωρίς καν να σε γνωρίζουν...αλλά έχουν και την φήμη των πιο ευγενικών ανθρώπων στις ΗΠΑ...λογικά και σαν τουρίστας κάποιος θα εισπράξει αυτή την ευγένεια...
...ακριβώς!!!...είναι αυτό που λέμε : καλή προαίρεση!!!, καλή προδιάθεση!!!, σχεδόν ποτέ προκατάληψη και καχυποψία....
αξίζεις???? εεεε τότε χαλάλι σου να προκόψεις!!!
το δικό μας:
"....να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα..."
δεν το ξέρουν καν.
Ελπίζω να μην πάω ....μόνο σαν τουρίστας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom