panpan
Member
Νομιζω οτι η Wizz ξεπερασε το προβλημα με το αεροδρομιο.(με επιφυλαξη)
Φίλε Thanasis u2 ή όποιος άλλος μπορεί ας βοηθήσει. Έκλεισα με την γαμ....... (wizzair) από Θεσ-νίκη για Βουδαπέστη από 17-21/04/2012. Όλα καλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι που έλαβα στο mail μου μήνυμα από τους π....ς, με το οποίο ευθαρσώς με ενημερώνουν ότι η ώρα και η ημερομηνία αναχώρησης και άφιξης αλλάζουνε κατά μια ημέρα νωρίτερα, δλδ 16-20/04/2012. Έτσι απροειδοποίητα λοιπόν οι καργ......ς μου χάλασαν το πρόγραμμα (προκαταβολή ξενοδοχείου χαμένη, άδεια από την δουλειά μου κ.α). Παίρνω τηλέφωνο στο τηλέφωνο που δίνουν για την Ελλάδα (08252 008 985) στο επίσημο γ... site τους αλλά το νούμερο είναι ανύπαρκτο. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο νούμερο ή πληροφορία παραπάνω (όπως αντιπρόσωπο στο Μακεδονία ή τηλέφωνο) θα ήμουν ευγνώμων αν έστελνε. Γράφω αυτό το μήνυμα για να προλάβω να προφυλάξω όσους φίλους κλείσουν με την εν λόγω αναξιόπιστη εταιρεία να προσέχουν και να μην την προτιμάνε. Πριν κλείσω είχα επίγνωση ότι είναι low budjet αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια. Ευχαριστώ...
Από που προκύπτει αυτό? Επειδή βρήκε μια δικαιολογία να πει ο Λίγδης? Η εταιρία είναι που ακύρωσε τις πτήσεις, στοχέυοντας αποκλειστικά στον εκβιασμό των Ουγγρικών αρχών. Φυσικά και φταίνε οι εταιρίες.από ότι βλέπω, δε νομίζω να φταίει ούτε η WizzAir ούτε η Ryanair στο δρομολόγιο για Βουδαπέστη, άλλα το αεροδρόμιο και η νομοθεσία της Ουγγαρίας φταίνε. Όσο για τηλέφωνο δε ξέρω
online checkin μπορεις να κανεις μοναχα για αναχωρηση απο καποια αεροδρομια (οπως της Βοθδαπεστης).Αυτο δεν προσφερεται για αναχωρηση απο θεσνικη ακομα για τη wizz αλλα δε σε χρεωνουν κιολας.αντιθετα αν δεν εχεις κανει online checkin απο ΒΟΘΔΑΠΕΣΤΗ και πας στο αεροδρομιο σε χρεωνουν.Φίλε Thanasi u2, ακολουθώντας πιστά τις πολύτιμες οδηγίες σου και με τα λίγα Αγγλικά που δυστυχώς γνωρίζω έκλεισα εισιτήριο με wizz για Βουδαπέστη από Θεσ-νίκη. Χωρίς να γίνομαι κουραστικός μπορείς να μου πεις τι παίζει με το ηλεκτρονικό check-in (τόσο από Θεσ-νικη όσο και από Βουδαπέστη) με την συγκεκριμένη εταιρεία; Επίσης τις κάρτες επιβίβασης από και προς Βουδαπέστη μπορώ να τις εκτυπώσω ; Help !!!
Ευχαριστώ...