jimp
Member
Νομιζω οτι αυτο θα σου απαντησουν. Ειτε να παρεις τα λεφτα σου ειτε να μπεις στην επομενη πτηση.
Δεν σου ειχαν προτεινει δηληδη να πεταξεις με την επομενη πτηση, αν ειχε θεση και οποτε ηταν αυτη;Σε παρόμοια περίπτωση κάποτε με την ιδια εταιρεία μου είχαν προτείνει αποδοχή της νέας ώρας του ταξιδιού ή επιστροφή του ναύλου.
Απ' ό,τι θυμάμαι όχι και είναι φυσικό: το ταξίδι ήταν αμέσως μετά το Πάσχα, η επόμενη πτήση ήταν σε 2 μέρες και δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι θα είχαν διαθέσιμες θεσεις για τους επιβάτες της προηγούμενης πτήσης πασχαλιάτικα. Σκέψου ότι η αλλαγή της ώρας δεν είχε γίνει μήνες πριν αλλά 2-3 εβδομάδες πριν το ταξίδι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Εγω αποδέχτηκα την αλλαγή ώρας γιατί δεν μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, εκτός από το ότι μίκρυνε κατα μισή μερα το ταξίδι μου.Σωστά, έχεις δίκιο. Είχα καταλάβει ότι άλλαξε ω
Δεν σου ειχαν προτεινει δηληδη να πεταξεις με την επομενη πτηση, αν ειχε θεση και οποτε ηταν αυτη;
Ναι οκ, αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν σε ρωτησα, γιατι μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να μην υπαρχουν θεσεις και να μην το προτεινουν. Αλλα πτησεις που δεν ειναι σε καποια ιδιαιτερη περιοδο μπορει να το προτεινουν, εφοσον υπαρχουν θεσεις.Απ' ό,τι θυμάμαι όχι και είναι φυσικό: το ταξίδι ήταν αμέσως μετά το Πάσχα, η επόμενη πτήση ήταν σε 2 μέρες και δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι θα είχαν διαθέσιμες θεσεις για τους επιβάτες της προηγούμενης πτήσης πασχαλιάτικα. Σκέψου ότι η αλλαγή της ώρας δεν είχε γίνει μήνες πριν αλλά 2-3 εβδομάδες πριν το ταξίδι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Εγω αποδέχτηκα την αλλαγή ώρας γιατί δεν μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, εκτός από το ότι μίκρυνε κατα μισή μερα το ταξίδι μου.
Πιθανον να σου ζητησουν να πληρωσεις και τι διαφορα στην τιμη. Απλα το θεμα ειναι αν θα προτεινουν κατι τετοιο ή απλα θα πουν να επιστρεψουν τα λεφτα.Από τα λίγα που έχω καταλάβει, δεν νομίζω ότι καιγονται να σε στείλουν σπίτι σου. Την θέση στη νεα ώρα που δεν θα αποδεχτείς θα την ξαναπουλήσουν. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να πας με την ίδια τιμή που πλήρωσες πριν μήνες. Άρα, παίρνεις το refund και πας παρακάτω.
Όχι και πιθανόν...Οι άνθρωποι δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Αλλά αν σου έδιναν τα λεφτά πίσω και σου ζητούσαν και διαφορά, θα ξανάκλεινες με αυτούς στο καπάκι, όταν με regular έχεις ίδια σχεδόν τιμή τελευταία στιγμη;Πιθανον να σου ζητησουν να πληρωσεις και τι διαφορα στην τιμη. Απλα το θεμα ειναι αν θα προτεινουν κατι τετοιο ή απλα θα πουν να επιστρεψουν τα λεφτα.
Ελπιζω η φιλη να μας πει τι εγινε.
Τωρα που εχει και τουιτερ η πολυαγαπημενη εταιρεια ισως να μπορεσει να παρει και καποια απαντηση εκει.