North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Σβήσε τα cookies απ' το ιστορικό του browser και ξαναδοκίμασε.
Καλησπερα ! πριν 20 μερες περιπου ειχα εγω το ιδιο προβλημα δηλλαδη εισητηρια στα χερια μου χωρις ονοματα .το λαθος ειχε γινει απο εμενα στο οτι ειχα βαλει τα ονοματα μας με ελληνικους χαρακτηρες ,τελικα ειχα παρει τηλεφωνο στην εταιρια και η κοπελα με το διορθωσε το λαθος .χωρις καμια χρεωσει. σε συνηστω να παρεις στην ryanair κατευθειαν τηλεφωνο και θα λυθει το προβλημα σου .ετσι δεν μπορεις να ταξιδεψεις το μονο συγουρο ειναιevgala to boarding ticket ekana kai to check in gia na eimai teleiwmeni apo oles tis diadikasies katevasa to ticket se pdf kai otan to eida prosexsa pws den anagrafetai to onoma!!pira ekato xiliades tilefwna kai lusi kamia,mporw na taxsidepsw etsi?anagrafontai ta upoloipa stoixeia,uparxei k to barcode kanonika!den xserw ti lathos egine
Στην Ryanair τον αριθμό ταυτότητας τον δίνεις όταν κάνεις check in και όχι όταν κλείνεις εισιτήριο άρα από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι έκανες check in αλλά δεν τα τύπωσες. Αν ισχύει αυτό πάρε τηλέφωνο στην Ryanair.Aν δεν έχει κάνει το check in τον γράφεις τον αριθμό κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Έχω κλείσει με Ryanair και easyjet. Δεν έχω τυπώσει κάρτες επιβίβασης. Μπορώ να αλλάξω αριθμό ταυτότητας;