kabamarou
Member
Στο bergamo θυμάμαι ότι ζύγιζαν επιλεκτικά κάποιες χειραποσκευές.
Ευχαριστουμε! Ενδιαφερθηκαμε!paefstra said:Έχουν εμφανιστεί κάτι εισιτήρια των 10 ευρώ για τη διαδρομή Αραξος-Μπέργκαμο για όλο τον Απρίλιο (και Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου), για όποιον ενδιαφέρεται. Από κει με 10-20 ευρώ η διαδρομή για πολλές ευρωπαικές πόλεις.
Παιδιά καλησπέρα,
δεν έχω ξανά ταξιδέψει με Ryanair και έχω αγχωθεί γιατί έχω ακούσει διάφορα.
Καταρχήν χρειάζομαι διαβατήριο αντί για ταυτότητα για ταξίδια εντός Ευρώπης;
http://www.travelstories.gr/%E1%E5%...%F2/36295-%F4%DC%E4%E5-%DD%F6%E7-ryanair.htmlΖητάνε κάτι άλλο ασυνήθιστο που πρέπει να ξέρω πριν ταξιδέψω; .
Ryanair CampaignΚαι τώρα το πιο βασικό...έχω τεράστιο πρόβλημα με την εταιρία γιατί καθώς έκλεινα τα εισιτήρια μου έγινε διπλή κράτηση και έχω πληρώσει εισιτήρια 3 ατόμων επί δύο.
μου έστειλαν ένα email που μ ενημερώνουν για την διπλοκράτηση και μου ζητούν να επικοινωνήσω με την εταιρία αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσω με την εταιρία γιατί δεν δίνουν email και πρέπει να πάρω τηλέφωνο σε εξωτερικό με τεράστια αναμονή και χωρίς να ξέρω αν θα το σηκώσουν ποτέ.
Έχετε καμιά καλή ιδέα;
Ευχαριστώ.
Ax για αυτό δεν θέλω να πολυ μπαίνω στο site...Έχουν εμφανιστεί κάτι εισιτήρια των 10 ευρώ για τη διαδρομή Αραξος-Μπέργκαμο για όλο τον Απρίλιο (και Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου), για όποιον ενδιαφέρεται. Από κει με 10-20 ευρώ η διαδρομή για πολλές ευρωπαικές πόλεις.