• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Αναλυτικός Οδηγός Κράτησης για Ryanair - Βήμα Προς Βήμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elenitsa2012

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
πηγα το καλοκαιρι σε 2-3 προορισμους με τη ραιαν οικονομικα
αλλά αυτό δεν είναι οικονομικό !!!είναι εξωφρενικο!!θα τα κλεισω και οτι γίνει!!σιγά το ποσό δηλαδη!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
σιγουρη ειμαι για το δρομολογιο γιατι πρεπει να γινει!!απλα δεν ειμαι σιγουρη για τις τοσο χαμηλες τιμες.εχεις ταξιδεψει με τετοιο εισητηριο???
και μετα απο βουδαπεστη για θεσνικη εχει παλι κατι πολυ φτηνα
Αν το γράφει τόσο είναι, έχω ταξιδέψει με κάτι αντίστοιχο, 15 ευρώ πήγαινε έλα νομίζω.

gp123

Member
Παντως η ραιαν στην ιστοσελιδα της "μετονομασε" την Θεσσαλονικη σε Thessalonkiki!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παντως η ραιαν στην ιστοσελιδα της "μετονομασε" την Θεσσαλονικη σε Thessalonkiki!!!
:haha::haha: Tο είδα κι εγώ χθες και πολύ μου άρεσε - μου φέρνει κάτι σε εξωτικό, Waikiki ας πούμε

kabamarou

Member
Για την ιστορία θα αναφέρω ότι έχω ταξιδέψει στην Ρώμη με 6€ και ένας φίλος μου με 4€!Οπότε ναι βγάζει κατά καιρούς κάτι τέτοια απίστευτα δεν πρόκειται περί λάθους.Το θέμα είναι να τα πετύχεις και να τα κλείσεις :)

elenitsa2012

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ναι το κατάλαβα τελικα αλλά δυστυχώς δεν με βολευουν τελικά οι ημερομηνίες που είχαν τα τόσο φτηνα.Κρίμα!ίσως άλλη φορά.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
:haha::haha: Tο είδα κι εγώ χθες και πολύ μου άρεσε - μου φέρνει κάτι σε εξωτικό, Waikiki ας πούμε
Πάλι καλά που δεν την ονόμασε Thessalokinky!!!
Αλλά θα της ταίριαζε αφου ειναι η ερωτική-σεξουαλική πόλη!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάλι καλά που δεν την ονόμασε Thessalokinky!!!
Αλλά θα της ταίριαζε αφου ειναι η ερωτική-σεξουαλική πόλη!
Χαχα! Νομίζω έχεις στο μυαλό σου τη Λάρισα ε; ;)

heavenb

Member
Επειδή ταξιδέυω σε 10 μέρες για Ρώμη και στην επιστροφή υπάρχει περίπτωση να υπερβούμε τα 10 κιλά της χειραποσκευής ή και τον όγκο σκέφτηκα ό,τι δεν χωρέσει να τα κάνουμε πακέτο και να τα στείλουμε με το ιταλικό ταχυδρομείο σπίτι μας.Είναι πολύ χαζή σκέψη;Το έχει κάνει κανείς;

paefstra

Member
Επειδή ταξιδέυω σε 10 μέρες για Ρώμη και στην επιστροφή υπάρχει περίπτωση να υπερβούμε τα 10 κιλά της χειραποσκευής ή και τον όγκο σκέφτηκα ό,τι δεν χωρέσει να τα κάνουμε πακέτο και να τα στείλουμε με το ιταλικό ταχυδρομείο σπίτι μας.Είναι πολύ χαζή σκέψη;Το έχει κάνει κανείς;
Το κόστος μεταφοράς μιας βαλίτσας για μια διαδρομή είναι 15 ευρώ. Σου φαίνεται πολύ; Βάλε μέσα στη χειραποσκευή σου μια τσάντα μεταφοράς που μαζεύεται και γέμισέ την με τα έξτρα πράγματα και πλήρωσε μόνο μια διαδρομή.

osfialgia

Member
Το κόστος μεταφοράς μιας βαλίτσας για μια διαδρομή είναι 15 ευρώ. Σου φαίνεται πολύ; Βάλε μέσα στη χειραποσκευή σου μια τσάντα μεταφοράς που μαζεύεται και γέμισέ την με τα έξτρα πράγματα και πλήρωσε μόνο μια διαδρομή.
αρκει να μην εχει κανει ηδη τσεκ ιν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346