thalia tsif
Member
Διάβασε την δική μου ιστορία crazy Greeks in Asia..πάρε κάποιες ιδέες κ νομίζω γράφω κ το κόστος κ ολα
Θα την διαβάσω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειαΔιάβασε την δική μου ιστορία crazy Greeks in Asia..πάρε κάποιες ιδέες κ νομίζω γράφω κ το κόστος κ ολα
Μαλαισία δεν είναι μόνον η χερσόνησος της Malacca. Είναι και το Sarawak, είναι και το Sabah. Ψάξε λίγο το Google και θα δεις. Στην Kota Kinabalu, στη νυχτερινή ψαραγορά, μου πιάσανε κουβέντα 3 (μουσουλμάνες) γυναίκες που είχαν ταξιδέψει μόνες τους για Σ/Κ από Kuala Lumpur. Καταλήξαμε να τρώμε μαζί και ν'ανταλλάσσουμε συνταγές μαγειρικής για τοπικά πιάτα!Για την Ινδία ανέφερα την ασφάλεια. Μέχρι στιγμής αυτά που διάβασα για την Ινδονησία με ενθουσίασαν περισσότερο. Αν μπορείς να μου πεις και τι να διαβάσω για Μαλαισία θα βοηθούσε πολύ, γιατί διάβασα μια αλλά δεν ήταν καθόλου το στυλ ταξιδιού που μας αρέσει
Γκουγκλαρω τόσες μέρες για τόσα μέρη που έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι. Αν ξέρει κάποιος και κάποιο σάιτ για φθηνά αεροπορικά θα βοηθούσε πολύ, γιατί μέχρι στιγμής τα εισιτήρια που βρίσκω προς Ασία γενικά είναι γύρω στα 700€+. Και δεν θέλω τα μισά λεφτά να πάνε στο πήγαινε-ελα Αθήνα, γιατί σκέφτομαι και για εσωτερικές πτήσεις. Προς το παρόν αυτό που κάνω είναι να ψάχνω Skyscanner να βλέπω ποιες αεροπορικές πάνε εκεί και μετά να κοιτάω αν τα κλείσω από την εταιρεία κατευθείαν είναι πιο φθηνά. Συμβουλές πάσης φύσεως ευπρόσδεκτεςΜαλαισία δεν είναι μόνον η χερσόνησος της Malacca. Είναι και το Sarawak, είναι και το Sabah. Ψάξε λίγο το Google και θα δεις. Στην Kota Kinabalu, στη νυχτερινή ψαραγορά, μου πιάσανε κουβέντα 3 (μουσουλμάνες) γυναίκες που είχαν ταξιδέψει μόνες τους για Σ/Κ από Kuala Lumpur. Καταλήξαμε να τρώμε μαζί και ν'ανταλλάσσουμε συνταγές μαγειρικής για τοπικά πιάτα!
Και στο Bario με τους ντόπιους έφαγα το νοστιμότερο ρύζι και τους νοστιμότερους ανανάδες της ζωής μου (είναι γνωστά αυτά, googlαρε τα).
H Scoot βγάζει προσφορές ανά διαστήματα (κι εμείς με 300€ κλείσαμε για Βιετνάμ).Γκουγκλαρω τόσες μέρες για τόσα μέρη που έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι. Αν ξέρει κάποιος και κάποιο σάιτ για φθηνά αεροπορικά θα βοηθούσε πολύ, γιατί μέχρι στιγμής τα εισιτήρια που βρίσκω προς Ασία γενικά είναι γύρω στα 700€+. Και δεν θέλω τα μισά λεφτά να πάνε στο πήγαινε-ελα Αθήνα, γιατί σκέφτομαι και για εσωτερικές πτήσεις. Προς το παρόν αυτό που κάνω είναι να ψάχνω Skyscanner να βλέπω ποιες αεροπορικές πάνε εκεί και μετά να κοιτάω αν τα κλείσω από την εταιρεία κατευθείαν είναι πιο φθηνά. Συμβουλές πάσης φύσεως ευπρόσδεκτες
η Ινδία δεν είναι στις επιλογές μας προς το παρόν. Και με την σκουτ δεν βρίσκω πολύ φθηνά. Για κάποια μέρη βρήκα πιο φθηνά με Κατάρ. Τώρα ψάχνω για Ινδονησία αλλά και πάλι είναι γύρω στα 600+ οπότε δεν αφήνει πολλές επιλογές για εσωτερικές πτήσεις (λόγω μπάτζετ)H Scoot βγάζει προσφορές ανά διαστήματα (κι εμείς με 300€ κλείσαμε για Βιετνάμ).
Είναι low cost εταιρεία που πετάει από Αθήνα-Σιγκαπούρη κι από εκεί σε διάφορους προορισμούς στην Ασία.
Απλά επειδή αν την επιλέξετε θα πάτε στην ουσία μέχρι τη ΝΑ Ασία, ίσως είναι λίγο έξτρα ταλαιπωρία αν καταλήξετε στην Ινδία
(με την έννοια ότι θα πάτε ως εκεί και θα γυρίσετε προς τα πίσω πίσω, αλλά οκ δεν είναι και κάτι τρομερό).