Για Βρυξέλες πχ να μείνουμε όλες τις μέρες εκεί και να πάμε μόνο ημέρες Γάνδη μπρυζ;Οκ τώρα κατάλαβα ότι μιλάμε το πολύ για 2 πόλεις και όχι αμάξι. Λισσαβώνα κι εγώ νομίζω ότι θα σας κουράσουν τα πάνω-κάτω για το μπαμπά, έχει πολλά σκαλιά, λόφους.
Απευθείας πτήση έχει για Σεβίλλη, η πόλη είναι φλατ, χαίρεσαι να την περπατάς, η άνοιξη υπέροχη, η Κόρδοβα είναι λιγότερο από 80 λεπτά μακριά με τη συγκοινωνία. Αν και αν πήγαινα μέχρι εκεί, εγώ ως πλεονέκτης δε θα άφηνα απέξω τη Γρανάδα. Τρομερό φαγητό, σούπερ αξιοθέατα, ε, ένα περπατηματάκια θα το ρίξει ο μπαμπάς στην Αλάμπρα, αλλά χαλάλι του. Μπορείτε να επιστρέψετε από Μάλαγα (επίσης απευθείας πτήσεις).
Η επιλογή τoυ Βελγίου μου άρεσε, προσγειώνεστε Βρυξέλλες και μετά είναι αστείες οι αποστάσεις και για τη Γάνδη και για τη Μπρυζ. Φαγητό πολύ καλό, περπάτημα εύκολο, εποχή καλή, αεροπορικά σούπερ. Αν γουστάρετε και μπύρες, εδώ είστε.
Στην Τουρκία μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία μαζί. Από φαγητό εντάξει κορυφή, οι 2 προορισμοί έχουν εντελώς διαφορετικά αξιοθέατα, το κόστος λογικό και το λές και έξω από τα τεριμμένα σε σχέση με αυτά που έχετε δει δε θα είστε καθεδρικός-πινακοθήκη-πλατεία όπως οπουδήποτε στην Ευρώπη.
Μαδρίτη για 5 μέρες δε θα πήγαινα με τίποτε, ειδικά αν δεν είστε της ζωγραφικής την κάτσατε και το Τολέδο το θέλει το περπατηματάκι του, έως πολύ, αλλά κι αυτό για μια μέρα είναι, θα πρέπει να βάλετε κι άλλες πόλεις στην εξίσωση, που υπάρχουν, αλλά κατάλαβα ότι δεν είστε για πολλές μετακινήσεις.
Tην Ιορδανία την απορρίπτω, έχει μετακινήσεις, αρκετή ζέστη, μπόλικο περπάτημα.
Μου αρέσει όμως το ΙΣραήλ. Προσγειώνεστε Τελ Αβίβ και μένετε Ιεροσόλημα. Φοβερή πόλη, μπόλικα να δείτε, καλό φαγητό, ειδικά στη Δυτική Όχθη που θα πάτε, γιατί όχι και με εκδρομούλα. Και είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχετε δει.
ΘΑ έριχνα και μια Στοκχόλμη με ολίγον από Ουψάλα που είναι σούπερ εποχή, τα αεροπορικά είναι αστεία, από μουσεία κλπ εύκολα γεμίζεις 4 μερες, αλλά είναι ακριβά και από φαγητό να ναι καλά οι Πακιστανοί και οι Αιθίοπες.
Το ίδιο και για Σεβίλλη κορδοβα Γρανάδα;.. Μάλλον όχι ε;
Για Κρακοβία έχεις άποψη;
Last edited: