bandit650
Member
Εγώ θα πρότεινα Ανδαλουσία. Μαλαγα ή Σεβίλλη.
Να κάνεις και μπάνιο.
Να κάνεις και μπάνιο.
Last edited:
Πολύ καλή.Σε περίπτωση που δεν κάτσει η Ιταλία, αν και θα το θέλαμε, η ιδέα της Κροατίας πως σας φαίνεται;
Δεν έχουμε σκοπό το μπάνιο, αλλά αρκετά ενδιαφέρον η πρόταση σουΕγώ θα πρότεινα Ανδαλουσία. Μαλαγα ή Σεβίλλη.
Να κάνεις και μπάνιο.
Ναι βρε, τους φόρους που θα γλυτώσω, θα τους φαω δεκαπλά στο ταξίδιΕιναι μαλλον μεγαλο σφαλμα να φας τα μιλια για Ιταλια που βρισκεις με 20 ευρω low cost.
Κροατια η οπου αλλου δεν πεταει low cost.
Αν θες μαλιστα να πληρωσεις και πολυ λιγους φορους, σκανδιναβια και με συνδυασμους πτησεων στην ακρη της Νορβηγιας. Γι αυτο εχουμε τα μιλια, για τα δυσκολα.
Δεν ξέρω, όπως περιέγραψα θέλουμε κάτι πολύ ήρεμο και αυτό μου μοιαζει οτι θα εχει τρεξιμο και τα μπανια οπως ειπα δεν μας ενδιαφερουνΤελ Αβίβ? κα γενικότερα Ισραήλ? Και μπανάκια θα κάνετε και μίλια θα μπορούσατε να αξιοποιήστε
Η Μπολόνια ήταν εξαιρετική επιλογή...Μόνο και μόνο απο τις εικόνες μας έτρεξαν τα σαλια...Πολύ καλή.
Δεν έχουμε τα απαιτούμενα έγγραφα για Ηνωμένο Βασίλειο.Εγω παντως θα σας πρότεινα και ενα Εδιμβούργο. Η άνοιξη νομιζω ειναι πολύ καλή εποχή για Σκωτία. Και θα πιάσουν τόπο και τα μίλια.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Κοιτάξαμε για Μάλτα, που όντως είναι κοντά στα θέλω μας για την φάση αυτή, αλλα τις τιμές της Ryanair μαζί με βαλίτσες δεν τις λες και low cost. Διότι με μια γυναικεία και μια τσάντα laptop δεν ταξιδεύεις. Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος την έννοια μικρό αντικείμενο που να χωράει κάτω από το κάθισμα.Διαβάζοντας τα κριτήρια σας και αν δεν βρείτε αεροπορικά όπως τα θέλετε για Μπολόνια, προτείνω εναλλακτικά Βερόνα με λίμνη Γκάρντα, ή Μιλάνο με λίμνη Κόμο. Η άνοιξη θεωρώ ότι προσφέρετε για επίσκεψη στις λίμνες της βόρειας Ιταλίας, έναντι κάποιων άλλων προορισμών στη βόρεια Ευρώπη που προτάθηκαν. Στην ίδια κατηγορία με την Κροατία που σκέφτεστε θα έβαζα και την Μάλτα. Και πολύ σωστά ειπώθηκε ότι σε αυτούς τους κοντινούς προορισμούς δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε τα μίλια σας και να προτιμήστε κάποια low cost εταιρεία.
Ομως ταξιδευεις με συν μια 10κιλη βαλιτσα για τα δυο ατομα και ριχνεις αλλα 4 κιλα σε καθε ατομικο σακιδιο (ποια τσαντα λαπτοπ? Γιατι?). Εμεις με 18 κιλα συνολο ειμαστε οκ 2 ατομα για 5-7 μερες με καλοκαιρινα ρουχα.Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Κοιτάξαμε για Μάλτα, που όντως είναι κοντά στα θέλω μας για την φάση αυτή, αλλα τις τιμές της Ryanair μαζί με βαλίτσες δεν τις λες και low cost. Διότι με μια γυναικεία και μια τσάντα laptop δεν ταξιδεύεις. Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος την έννοια μικρό αντικείμενο που να χωράει κάτω από το κάθισμα.
Αν έχω καταλάβει λάθος, τότε με 70€ έχουμε τα εισιτήρια μας. Καθόλου άσχημα..
Δεν είδα πουθενά να λέει ότι δίνει 10κιλη. Αν εννοείς με χρέωση ναι.Ομως ταξιδευεις με συν μια 10κιλη βαλιτσα για τα δυο ατομα και ριχνεις αλλα 4 κιλα σε καθε ατομικο σακιδιο (ποια τσαντα λαπτοπ? Γιατι?). Εμεις με 18 κιλα συνολο ειμαστε οκ 2 ατομα για 5-7 μερες με καλοκαιρινα ρουχα.