paefstra
Member
Η αφιξη ξημερωματα Σαββατου καιει την Παρασκευη, η αναχωρηση πρωι Κυριακης καιει την Κυριακη. Μενει ενα Σαββατο μονο, δεν αξιζει.CAIRO !
Η αφιξη ξημερωματα Σαββατου καιει την Παρασκευη, η αναχωρηση πρωι Κυριακης καιει την Κυριακη. Μενει ενα Σαββατο μονο, δεν αξιζει.CAIRO !
Από λουξ θα ήθελα, παρακαλώ.Απο Τριερ η απο Λουξεμβουργο;
Μονο Τριερ θελω να δω, τη γενετειρα του ΜΑΡΞΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ?
H αλήθεια είναι αυτή κι εγώ γι αυτό την είχα κλείσει ένα σκ και την εχω μεταφέρει εκατο φορές γιατί θέλω και τα δύο νεφρά μου ακόμαEπισης φουλ σαββατοκυριακο και επιστρεφεις χωρις νεφρο η Ζυριχη.
H Γενευη ειναι καλυτερη απο αυτη την αποψη. Μενεις Γαλλια και πετιεσαι να τη δεις λιγο, που δεν εχει και κατι αξιομνημονευτο.H αλήθεια είναι αυτή κι εγώ γι αυτό την είχα κλείσει ένα σκ και την εχω μεταφέρει εκατο φορές γιατί θέλω και τα δύο νεφρά μου ακόμα
Τη βρισκω και με Low cost χειμωνα και δεν δινει πολλα μιλια, γι αυτο την εχω στην ακρη.Προσωπικά θα κοίταζα σοβαρα, όπως προείπα την Κύπρο. Είμαι σίγουρος πως στο χειμερινό πτητικό της aegean υπάρχει Παρασκευή απόγευμα για Λάρνακα και επιστροφή από εκεί Κυριακή βράδυ.
Αξίζει για, τριήμερο σαν πόλη; γιατί για να πας και Ιερουσαλήμ και να δεις ολο το χριστιανικό κομμάτι θέλεις σιγουρα μέρες.Τελ Αβίβ θα πας, φουλ ζωντανή πόλη, έχει πράγματα να δεις και αν βρεθείς με το τρένο σε 35/40 λεπτά είσαι στην Ιερουσαλήμ
H επιλογη απογευμα Κυριακης με αργα το βραδυ Παρασκευης παει στα 358 με 370 το ατομο, αρα τουλαχιστον 400 δυο ατομα. Για διημερο χωρις αδεια ειναι κλεψια.Τελ Αβίβ θα πας, φουλ ζωντανή πόλη, έχει πράγματα να δεις και αν βρεθείς με το τρένο σε 35/40 λεπτά είσαι στην Ιερουσαλήμ
Καλα που μου το θυμισες, δεν θελω να δω προσκυνητες χριστιανικου κομματιου, αρα οχι.Αξίζει για, τριήμερο σαν πόλη; γιατί για να πας και Ιερουσαλήμ και να δεις ολο το χριστιανικό κομμάτι θέλεις σιγουρα μέρες.