shadow88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip στη Τοσκάνη..
Γεια σας και από μένα!Έχουμε προγραμματίσει με τη παρέα μου(θα είμαστε 2 ζευγάρια-φοιτητές)το καλοκαίρι να πάμε Πράγα-Βιέννη τον Ιούλιο 23-30.Αεροπορικά εισητήρια έχουμε κλείσει με SkyEurope με 48ε το άτομο μετ'επιστροφής.Σκεφτόμαστε να πάμε 3 μέρες στη Πράγα και 4 στη Βιέννη.Το budget μας όπως καταλαβαίνετε είναι χαμηλό γι'αυτό και θα ήθελα τη βοήθεια σας κυρίως για τη Βιέννη της οποίας τα καταλύματα μου φαίνονται σαφώς πιο ακριβά σε σχέση με αυτά της Πράγας.Καταρχάς όσον αφορά τη Πράγα,μας αρέσει η ιδέα του διαμερίσματος μιας και θα είμαστε 4 άτομα και βγαίνει πιο οικονομικά.Αν έχετε να μας προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο,θα μας βοηθούσατε πολύ!Όσον αφορά τη Βιέννη,κάποια διαμερίσματα που είδαμε στο ίντερνετ δεν μας ενθουσίασαν και γι αυτό κλίνουμε περισσότερο στην ιδέα του ξενοδοχείου.(όχι όμως hostel).Για διαμέρισμα 4 ατόμων διαθέτουμε γύρω στα 120ε τη βραδιά ενώ για δίκλινο σε ξενοδοχείο περίπου 70ε.Τέλος μας ενδιαφέρει να μένουμε στο κέντρο της πόλης ή τουλάχιστον να έχουμε γρήγορη πρόσβαση μέσω μετρό,τραμ κλπ.Ζητώ συγνώμη αν προσθέτω ένα ακόμη θέμα για τη Πράγα και τη Βιέννη ανάμεσα στα πολλά που έχετε ,έχω διαβάσει όλα σχεδόν τα προηγούμενα ,απλώς δεν με καλύπτουν ιδιαιτέρως:roll:.(όχι εμένα,το budget μου!)Σας ευχαριστώ.