• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αναζήτηση ξενοδοχείου μεταξύ Ρεθύμνου-Χανίων

XRISTOS71

Member
έχω μείνει Καβρό στο Mythos Palace Hotel - Georgioupolis Chania Crete Greece και εδώ Untitled Document και πιο συγκεκριμένα στο vantaris palace

ιδανικό location : θές ηρεμία την έχεις !! θές βαβούρα έυκολό !! θέλεις βαρκάδα στην λίμνη κουρνά ? ΄σαλπάρεις !!! θές μάσα μεσα σε τρεχούμενα νερά ? πηγές αργυρούπολης !!!!
μα τι άλλο να ζητήσει κανείς

εκεί στην άκρη της παραλίας της γεωργιούπολης 'εχει και ένα ποτάμι που χύνετε στην θάλασσα τολμήστε μια βουτιά ...κάνει φυσική αποτρίχωση :haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
έχω μείνει Καβρό στο Mythos Palace Hotel - Georgioupolis Chania Crete Greece και εδώ Untitled Document και πιο συγκεκριμένα στο vantaris palace

ιδανικό location : θές ηρεμία την έχεις !! θές βαβούρα έυκολό !! θέλεις βαρκάδα στην λίμνη κουρνά ? ΄σαλπάρεις !!! θές μάσα μεσα σε τρεχούμενα νερά ? πηγές αργυρούπολης !!!!

εκεί στην άκρη της παραλίας της γεωργιούπολης 'εχει και ένα ποτάμι που χύνετε στην θάλασσα τολμήστε μια βουτιά ...κάνει φυσική αποτρίχωση :haha::haha:

NAI ξέχασα και τις ταβέρνες στον Κουρνά/Αργυρούπολη.
στο site όταν γράφουν Γιωργιούπολη αναφέρονται όχι μόνο στο χωριό αλλά και σε όλη τη μεγάλη παραλία μέχρι Καβρό/Πετρέ, που είναι τεράστια κι΄όταν έχεις ΙΧ πας σε όποιο σημείο θέλεις. Οπότε αν βρείς κατάληλο hotel κι΄έχεις IX κανένα πρόβλημα.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ευχαριστω, αν κ θα πάω Δεκαπενταύγουστο δυστυχώς και παντού θα γίνεται πανικός, το φαγητό πάντως είναι σημαντικό, να πάμε Κρήτη κ να τρώμε "τουριστικά" δε λέει....
Bασιλη μολις κλεισεις ξενοδοχειο ενημερωσε μας να δουμε τη περιοχη....και θα σου δωσουμε το στιγμα για παραλιες .. φαγητο....εναλακτικες προτασεις κ.λ.π
Επιμενω να αποφυγεις τη Γεωργιουπολη...η επιλογη ειναι δικη σου
Σκεφτηκες σαν εναλακτικη λυση το Μπαλη εξω απο το Ρεθυμνο ????
Ενα ψαροχωρι με 5 διαφορετικες παραλιες...δεν πιανει ποτε κυμα...ντοπια κουζινα με καλο φαγητο εναι 30 λεπτα πριν το Ρεθυμνο απο Ηρακλειο

mpali rethimno - Google

δες και το λινκ μηπως σε ενδιαφερει ......

vasilis k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Super είναι το Mythos Palace αλλα για 10 μέρες μέσα στο Δεκαπενταύγουστο...ανεβαίνει πολύ το budget....thanks πάντως, όσο για τη βουτιά στο ποτάμι....θα την κάνω κ ας είναι παγωμένα αλλά όχι με το κεφάλι μη μας πέσουν κ τα μαλλιά!!!

vasilis k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
NAI ξέχασα και τις ταβέρνες στον Κουρνά/Αργυρούπολη.
στο site όταν γράφουν Γιωργιούπολη αναφέρονται όχι μόνο στο χωριό αλλά και σε όλη τη μεγάλη παραλία μέχρι Καβρό/Πετρέ, που είναι τεράστια κι΄όταν έχεις ΙΧ πας σε όποιο σημείο θέλεις. Οπότε αν βρείς κατάληλο hotel κι΄έχεις IX κανένα πρόβλημα.
Ναι κ εγώ στην γύρω περιοχή εννοώ, άλλοστε με το αυτοκίνητο μεταξύ Ρεθυμνου κ Χανίων θα κινούμαστε οπότε για φαγητό δεν είναι ανάγκη να μένεις Γεωργούπολη...

vasilis k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΕΛΒΕΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Bασιλη μολις κλεισεις ξενοδοχειο ενημερωσε μας να δουμε τη περιοχη....και θα σου δωσουμε το στιγμα για παραλιες .. φαγητο....εναλακτικες προτασεις κ.λ.π
Επιμενω να αποφυγεις τη Γεωργιουπολη...η επιλογη ειναι δικη σου
Σκεφτηκες σαν εναλακτικη λυση το Μπαλη εξω απο το Ρεθυμνο ????
Ενα ψαροχωρι με 5 διαφορετικες παραλιες...δεν πιανει ποτε κυμα...ντοπια κουζινα με καλο φαγητο εναι 30 λεπτα πριν το Ρεθυμνο απο Ηρακλειο

mpali rethimno - Google

δες και το λινκ μηπως σε ενδιαφερει ......
Super φαίνεται το Μπαλί κ με έβαλες σε σκέψη τώρα, το θέμα όμως είναι ότι θέλω να είμαι κ κοντά στα Χανιά...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Super φαίνεται το Μπαλί κ με έβαλες σε σκέψη τώρα, το θέμα όμως είναι ότι θέλω να είμαι κ κοντά στα Χανιά...
Απο το Ρεθυμνο ειναι μιση ωρα και για Χανια γυρω στη 1.30 απλ ειναι ακριβως σχεδον το κεντρο της Κρητης στο ξαναγραφω στη θεση σου θα επελεγα τις Καλυβες ή το Καλαθα εξω απο τα Χανια

Μισο να βρω τα λινκ και θα τα κατεβασω...ελπιζω να προλαβω γιατι εχω γραφειο σε λιγο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
http://www.greekhotel.com/crete/chania/kalives/village/home-gr.htm

Για ριξε μια ματια εδω...βεβαια δεν ειναι πληρες η εικονα της περιοχης αλλα σου δινει και χαρτη , και αν τελικα το αποφασισεις απο εκει εχεις προσβαση σε πολλα μερη των Χανιων....

Τι να λενε και μερικοι- μερικοι που ξοριστηκανε στα κακοτραχαλα της Ζακρου χωρις να μας ρωτησουν ???? :bleh::bleh::bleh:

Για να φυγεις απο εκει πρεπει να δεις το φλυτζανι αν σου πεφτει δρομος....μεγαλη πορτα... συναντηση κ.λ.π ετσι δεν τα λενε ???:haha::haha::haha:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Καπως ετσι τα λενε.....Καλησπερα!!!

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Απλα οταν το κοιταζα να ερθω στο νησι...δεν ειχα πεταξει την βομβα για τη συναντηση και οτι επακολουθησε αυτης, γραφειο εισαι?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Απλα οταν το κοιταζα να ερθω στο νησι...δεν ειχα πεταξει την βομβα για τη συναντηση και οτι επακολουθησε αυτης, γραφειο εισαι?

zakros crete - Google

Eλα....δεν θελω παραπονα.....δες και τη Ζακρο αναλυτικα απ΄ακρη σε ακρη...καλη ειναι δεν λεω...:roll::roll:.Χανια παντως δεν ειναι....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom