ΗΠΑ Αναζήτηση εισιτηρίων για Η.Π.Α.

George V

Member

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Κοντά χιλιάρικο για ανατολική ακτή είναι πάρα πολλά. Ακόμα και με βαλίτσα. Εγώ δεν θα τα έκλεινα. Δες και Αμερικάνικες εταιρείες ή περίμενε.

Τα 750 για δυτική ακτή, όπως λέει και ο Aeras είναι πολύ καλά πλέον, απλά θα έχεις ανταπόκριση.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μήπως παίζει ρόλο που τέλη Νοεμβρίου είναι το Thanksgiving, μεγάλη γιορτή κ αργία των Αμερικανών? Υπόθεση κάνω...ακόμα κ αυτό να μη παίζει ρόλο, ξενοδοχεία κοίταξες? Γιατί θαναι τσιμπημένη η τιμή γι αυτό το λόγο

touzou

New Member
Παιδιά καλησπέρα, κοιτάζω εισιτήρια για σικαγο τον Ιούνη και μου εμφανίζει πτήσεις της finair, απευθείας, στα 500 ευρώ μέσω του lastminute.Στο σάιτ της εταιρίας η τιμή ξεπερνά τα 1000. Έχει αγοράσει κάποιος μέσω του συγκεκριμένου σάιτ ; Πόσο θα τα ταλαιπωρηθώ εάν δεν είναι απευθείας η πτήση ;

tatooine

Member
Παιδιά καλησπέρα, κοιτάζω εισιτήρια για σικαγο τον Ιούνη και μου εμφανίζει πτήσεις της finair, απευθείας, στα 500 ευρώ μέσω του lastminute.Στο σάιτ της εταιρίας η τιμή ξεπερνά τα 1000. Έχει αγοράσει κάποιος μέσω του συγκεκριμένου σάιτ ; Πόσο θα τα ταλαιπωρηθώ εάν δεν είναι απευθείας η πτήση ;
H finair δεν έχει απευθείας πτήσεις από Αθηνά. Μπορεί όμως να χρησιμοποιεί κάποια άλλη εταιρεία με κοινό κωδικό. Θα πρέπει να αναφέρεται ότι η πτήση εκτελείτε για παράδειγμα με την Δέλτα. Η τιμή είναι πολύ καλή ειδικά αν περιλαμβάνει και κάποια αποσκευή και είναι απευθείας,
Η αγορά από τρίτους είναι πρόβλημα μόνο αν πάει κάτι στραβά. Ακύρωση ας πούμε.
Θα πρέπει να κρίνεις εσύ αν σε συμφέρει και η οποιαδήποτε ταλαιπώρια μπορεί να προκύψει μετά.
Προσωπικά από τον κοβιντ και μετά δεν αγοράζω πλέον εισιτήρια από τρίτους. Άλλα εγώ είμαι εγώ.
Η πλειοψηφία το κάνει έχω την εντύπωση.
Από ότι είδα χρησιμοποιεί αεροσκάφος της Αμέρικαν.

Last edited:

touzou

New Member
H finair δεν έχει απευθείας πτήσεις από Αθηνά. Μπορεί όμως να χρησιμοποιεί κάποια άλλη εταιρεία με κοινό κωδικό. Θα πρέπει να αναφέρεται ότι η πτήση εκτελείτε για παράδειγμα με την Δέλτα. Η τιμή είναι πολύ καλή ειδικά αν περιλαμβάνει και κάποια αποσκευή και είναι απευθείας,
Η αγορά από τρίτους είναι πρόβλημα μόνο αν πάει κάτι στραβά. Ακύρωση ας πούμε.
Θα πρέπει να κρίνεις εσύ αν σε συμφέρει και η οποιαδήποτε ταλαιπώρια μπορεί να προκύψει μετά.
Προσωπικά από τον κοβιντ και μετά δεν αγοράζω πλέον εισιτήρια από τρίτους. Άλλα εγώ είμαι εγώ.
Η πλειοψηφία το κάνει έχω την εντύπωση.
Από ότι είδα χρησιμοποιεί αεροσκάφος της Αμέρικαν.
Γενικά ψάχνομαι, και για άλλες ημερομηνίες του καλοκαιριού καθώς είναι ταξίδι αναψυχής.προσωπικα έχω εμπειρία μόνο από kiwi σαν site τρίτων και ήταν θετική, βέβαια για ένα πιο μεγάλο και πιο ακριβό ταξίδι σαν αυτό δεν με πολύ ψήνει. Τι τιμές θα θεωρούνταν οκ για την περίοδο για economy; 500-600?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.815
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom