GTS
Member
Εγώ θα έκλεινα αυτό που φεύγει μετά από μια ώρα.
Αυτό έχει και λίγο το ρίσκο να ξεμείνω Σωστά;Εγώ θα έκλεινα αυτό που φεύγει μετά από μια ώρα.
Μπα, για να έχει αυτό το περιθώριο η εταιρεία κάτι ξέρει. Το πολύ να σας περιμένουν αν αργήσετε λίγο. Κλείσε και το πολύ πετάτε μπίζνες στη μια αν κάτσει στραβή, που δε το νομίζω.Αυτό έχει και λίγο το ρίσκο να ξεμείνω Σωστά;
θα σκεφτώ τι θα κάνω τελικα... ευχαριστώ πολύ!Πώς θα ξεμείνεις; Θα φύγεις με την επόμενη πτήση, λίγες ώρες μετά.
Θα δω τι θα κάνω ελπίζω να πάει καλα... μπιζνεσ τι εννοείς:Μπα, για να έχει αυτό το περιθώριο η εταιρεία κάτι ξέρει. Το πολύ να σας περιμένουν αν αργήσετε λίγο. Κλείσε και το πολύ πετάτε μπίζνες στη μια αν κάτσει στραβή, που δε το νομίζω.
Δεν θα την πληρώσει την business...Δώρο θα είναι...Με τα χρηματα της μπιζνες θα κλεινει emirates απευθείας
Ευχαριστώ πολύ!Κλείσε την Swiss με την 1 ωρα . Θα σε έχουν στην λίστα για transit και αν για οποιοδήποτε λόγο δε πετάξεις θα σε βάλουν στην επόμενη.. αν χασεις την πτηση, μπορεί να έχεις και κανένα δωράκι στο υπερατλαντικο στην επόμενη . Το πιο πιθανό είναι πιο θα σε τρέξουν και θα προλάβεις κανονικά, η Ζυρίχη δεν είναι ούτε Φρανκφούρτη ούτε Κων/πόλη.
fly4free.com κάνε εγγραφή για τυχόν προσφορές προς Αμερική, βγαίνουν κάποιες κατα καιρούς.υπαρχει καμια προσφορα για μαιαμι για σεπτεμβριο? Βλεπω στο skyscanner λιγο τσιμπιμενες οι τιμες απο θεσσαλονικη για miami. υπαρχει καμια μηχανη αναζητησης αλλη να ψαξω για καλυτερες τιμες?