ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
H British σιγά σιγά το κλείνει το μαγαζί, με το καλό φαγητό.
Όχι ότι είναι άσχημη, αλλά εγώ θα περίμενα. Μπορείτε νομίζω να χτυπήσετε κοντά στα 400. Από θεσνίκη εδώ και ένα χρόνο βλέπω περισσότερες προσφορές. Πάντως ακριβή τιμή δεν είναι, αλλά ούτε και ευκαιρία για να κλείσετε μισό χρονο πιο πριν.Λοιπόν θα κλείσω για αρχές μαρτίου με τη κοπέλα μου για Νέα Υόρκη και μου βγάζει πήγαινε έλα 470 ευρώ. Ακούω γνώμες να κλείσω ή να περιμένω για ακόμη κάτι καλύτερο..?
Αυτό λέω να κάνω και εγώ. Να περιμένω μήπως και κάτσει κάτι καλύτερο. Για να δούμε...Όχι ότι είναι άσχημη, αλλά εγώ θα περίμενα. Μπορείτε νομίζω να χτυπήσετε κοντά στα 400. Από θεσνίκη εδώ και ένα χρόνο βλέπω περισσότερες προσφορές. Πάντως ακριβή τιμή δεν είναι, αλλά ούτε και ευκαιρία για να κλείσετε μισό χρονο πιο πριν.
Κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ. για να δούμε.Οι τιμές αναπροσαρμοζονται διαρκώς. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρχει μια μελλοντική πτώση στην τιμή σε κάποια ενδεχομένη προσφορά. Απλα λίγη υπομονή
Ακριβώς οπως τα λέει ο φίλος . Ο Μάρτιος σίγουρα θα έχει καλύτερες ακόμη τιμές . Ανέμενε μετα τη λήξη του καλοκαιριού, θα έλεγα σε κανένα - δυο μήνες και έπειτα,τις χειμερινές προσφορές .Οι τιμές αναπροσαρμοζονται διαρκώς. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρχει μια μελλοντική πτώση στην τιμή σε κάποια ενδεχομένη προσφορά. Απλα λίγη υπομονή
Μπορεί να ξαναβγεί προσφορά.Αλλά γενικά καλό είναι να βάζει κανείς κάποιο όριο και αν βρίσκει στο όριο ή κάτω από αυτό να κλείνει αμέσως.Και μετά να κανονίζει τα υπόλοιπα με την ησυχία του και χωρίς άγχος.Γιατί πιθανό αυτά που θα κερδίσεις από το εισιτήριο να τα χάσεις από τα ξενοδοχεία αν αργήσεις να κλείσεις.Χθές 470 με lufhansa σήμερα 570. Τι ατυχία είναι αυτή ρε παιδιά.?
Δεν έχεις άδικο απλά επειδή θα πάω με τη κοπέλα μου η οποία είναι κύπρια και πρέπει να βγάλει βίζα για αυτό και δεν τα κλείσαμε. Αλλά ευτυχώς τη βίζα τη πήρε και στην επόμενη προσφορά που ελπίζω να βγει θα τα κλείσω κατευθείαν.Μπορεί να ξαναβγεί προσφορά.Αλλά γενικά καλό είναι να βάζει κανείς κάποιο όριο και αν βρίσκει στο όριο ή κάτω από αυτό να κλείνει αμέσως.Και μετά να κανονίζει τα υπόλοιπα με την ησυχία του και χωρίς άγχος.Γιατί πιθανό αυτά που θα κερδίσεις από το εισιτήριο να τα χάσεις από τα ξενοδοχεία αν αργήσεις να κλείσεις.
Λίγο off topic,αλλά οι κύπριοι δεν κάνουν αίτηση για εστα;πρέπει να βγάλουν βίζα;...θα πάω με τη κοπέλα μου η οποία είναι κύπρια και πρέπει να βγάλει βίζα για αυτό και δεν τα κλείσαμε.
Ναι δεν έχουν πρόσβαση για εστα τουλάχιστον ακόμα. πάντως της δώσανε για 10 χρόνια και πολύ εύκολα.Λίγο off topic,αλλά οι κύπριοι δεν κάνουν αίτηση για εστα;πρέπει να βγάλουν βίζα;