gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αν έχουν τις ίδιες αποσκευές, προτίμησε την απ ευθείας.
είναι πτήσεις που φτάνουν την ίδια ώρα περίπου και οι δυο.Φίλοι μου μια ερώτηση σε εσάς που έχετε μια γνώση για υπερατλαντικα μήπως και με βοηθήσετε στην επιλογή μου.... Ετοιμάζομαι για το πρώτο μου υπερατλαντικα και συγκεκριμένα Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον. Τώρα θέλω μια βοήθεια στην επιλογή των πτήσεων. Βρίσκω από Θεσσαλονίκη (που με βολεύει και περισσότερο να πω γιατί μένω Λάρισα) με 650 πήγαινε έλα, με Lufthansa και A350 αεροπλάνο με ενδιάμεση στάση και αναμονή στο Μόναχο για 3.30 ώρες περίπου. Και με 770 από Αθήνα με απευθείας πτήσεις και UNITED 787 dreamliner... Τι θα συμβουλευατε να επιλέξω?
Στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη πως θα πας;Με αυτοκίνητο;Σε ποιά πόλη έχεις καλύτερη και εύκολη πρόσβαση;Αν είναι καλύτερα η Θεσσαλονίκη δεν θα με απασχολούσαν οι δύο πτήσεις.Οι αποσκευές είναι οι ίδιες. Οι ώρες άφιξης έχουν μια διαφορά την 16:00 και η άλλη φθάνει στις 19:00. Διαφορά αμελητέα λέω. Η κυρία διαφορά είναι ότι η μία είναι απευθείας και η άλλη όχι. Βέβαια από την άλλη όση ώρα θα κάνω παραπάνω θα την φάω στο πήγαινε έλα Αθήνα. Γιαυτό ρωτούσα εαν παίζει ρόλο το αεροπλάνο ή αεροπορική.
Καλά να περάσετε.Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.... Τελικά έκλεισα από Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή αν και όχι απευθείας λόγου ότι θα έχω μικρότερη διαδρομή συν του ότι ήταν και 135 ευρώ φθηνότερη.
Καλημέρα!Καλημέρα σε όλη την ταξιδιωτική παρέα και καλό μήνα.
Έχω πετύχει κάποιες πολύ οικονομικές πτήσεις για Σικάγο από Φρανκφούρτη το Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2023. Πιστεύεται ότι είναι πολύ νωρίς για να κλείσεις αεροπορικά από τώρα??
Για να σας βοηθήσω οι τιμές κινούνται στα 380-450 με επιστροφή.
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ. Είναι με 8kg βαλίτσα συν ένα προσωπικό αντικείμενο.Καλημέρα!
Είναι νωρίς ακόμα, αλλά το 380 είναι καλή προσφορά. Με βαλίτσα ή χωρίς αυτές οι τιμές; Κάνε εγγραφή στο fly4free για να βλέπεις προσφορές προς Αμερική, βλέπω σχεδόν κάθε βδομάδα προσφορές για Αμερικανικές πόλεις κοντά στα 300 ευρώ.
Επειδή δεν είναι φουλ τουριστική σεζόν ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης, θα σου έλεγα να περιμένεις κιαλλο.