taksidiara psuxi
Member
Ναι αλλά άμα το κλείσω πήγαινε έλα τώρα πώς θα το κάνω μέτά; τι άλλο θα συνδυάσω στο ενδιάμεσο (περιοχή εννοώ); εκτός αν ακολουθήσω την λύση που μου ειπαν πιο πάνω 3 μέρες στο ενδιάμεσο Μαιάμι.
Ε αυτο λεω αγαπη μου!! Για το ενδιαμεσο μιλάω και γω.Ναι αλλά άμα το κλείσω πήγαινε έλα τώρα πώς θα το κάνω μέτά; τι άλλο θα συνδυάσω στο ενδιάμεσο (περιοχή εννοώ); εκτός αν ακολουθήσω την λύση που μου ειπαν πιο πάνω 3 μέρες στο ενδιάμεσο Μαιάμι.
Οπωσδήποτε να τσεκάρεις τις σχεδόν πάντα φτηνότερες απ όλους Frontier airlines και Spirit (Αμερικανική Ραιναιρ) . Επισης να υπολογίσεις 70-100$ δολλάρια στις checked αποσκευές που αν πας ενδιάμεσα θα πρέπει να κουβαλήσεις μαζι , εκτός αν αφήσεις κάπου . Δεν γνωρίζω για το αν υπάρχει δυνατότητα 3 ημερών σε αεροδρόμιο . Εκτός πάλι αν τις ημέρες που θα πας στο Μαιαμι έχεις πληρωμένη κράτηση στη ΝΥ όποτε δεν έχεις πρόβλημα με τις αποσκευές ...Επίσης τσέκαρε και Jetblue, southwest Για να βρεις φθηνές πτήσεις στο αμερικα.
Τον Φεβρουάριο φέτος έδωσε τιμή 425 για πτήσεις από Μάρτιο μέχρι Μαϊο.Δεν ξέρω βέβαια αν έδινε την ίδια τιμή και για τις ημέρες του Πάσχα.Προσωπικά προτιμώ να είμαι σίγουρος και θα το έκλεινα.Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν οι τιμές που βρίσκω από Αθήνα για Νέα Υόρκη με Emirates στα 470 ευρώ το άτομο είναι καλές για Πάσχα του 2018 ή μήπως πρέπει να περιμένω αργότερα;