Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Πριν από λίγο έγινε αναβάθμιση στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Travelstories - αν παρατηρήσετε προβλήματα λειτουργίας μπορείτε να τα αναφέρετε εδώ
Είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Defkalion από πάνω. Το πρόβλημα θα τακτοποιηθεί σύντομα.Σήμερα το πρωί το παρατήρησα ότι δεν μου ανοίγει η ιστορία μου (ένα καλοκαίρι πέρα από τον ατλαντικό). Ενώ εμφανίζεται στην αρχική σελίδα, κλικάρω κι από εκεί και εμφανίζεται μόνο ο τίτλος. Σε ιστορίες και post άλλων μελών του φόρουμ δεν υπάρχει πρόβλημα, ανοίγουν κανονικά.
Γιατί συμβαίνει αυτό? Μήπως λόγω αναβάθμισης?
Ακριβώς - σόρυ για το σαρδάμ, θα διορθωθεί το συντομότερο.Επομένως αυτό συμβαίνει επειδή η ιστορία ''πέρασε'' στην αρχική σελίδα.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Εγω το παρατηρησα αυτο που λες,σε καποια λιγα μηνυματα,αλλα καταλαβα οτι οι mod μας,τα μετεφεραν στα σωστα τους τοπικ,με αποτελεσμα να ξαναεμφανιστουν-ενω τα ειχα ηδη διαβασει-αλλα με αλλο τιτλο θεματος.Το μονο που παρατηρω, σε πρωτη φαση, είναι ότι ξαφνικα βρεθηκα να εχω αδιάβαστα μηνυματα πολλων ημερων πραγμα που δεν ισχυει...
Σωστά. Τα μηνύματα αυτά εμφανίζονται ως νέα.Εγω το παρατηρησα αυτο που λες,σε καποια λιγα μηνυματα,αλλα καταλαβα οτι οι mod μας,τα μετεφεραν στα σωστα τους τοπικ,με αποτελεσμα να ξαναεμφανιστουν-ενω τα ειχα ηδη διαβασει-αλλα με αλλο τιτλο θεματος.