panpan
Member
-Εκανε αιτηση αποφυλακισης ο Μιχαλολιακος.
-Ναι το ξερω,εχει πρεμιερα ο Νοτης.
-Ναι το ξερω,εχει πρεμιερα ο Νοτης.
Δυστυχώς όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν αστεία, αν δεν ήταν σοβαρά...- Ο άνθρωπος οδηγούσε Volkswagen στη Λούτσα, πόσο πιο αντισυστημικός;
- Όχι μόνο αναλάμβανα το Μισέλ δωρεάν, αλλά θα πλήρωνα για να είμαι υπερασπιστής Του.
- Και γιατί δηλαδή χρειάζεται πινακίδες το αυτοκίνητο του Μιχάλη; Όλοι δεν ξέρουν ποιος είναι;
- Συναυλία αλληλεγγύης στον Μιχάλη Λιάπη στη Συγγρού. Απόψε στις 21:00.
- Γεια σου Λιάπη... Σουμάχερ!
- Κάτω τα χέρια από τον Michel de Liapis!
- Σάλος με σωσία πρώην Υπουργού που οδηγούσε παράνομο όχημα.
- Εμένα με προβληματίζει ότι συνελήφθη στη Λούτσα, ο Μιχάλης ο Λιάπης. Μα στη Λούτσα; Έλεος!
- Το μνημόνιο οδήγησε τον Λιάπη στην εξαθλίωση και στην παρανομία.
- Είμαι σίγουρος, παίρνει παράνομα ρεύμα από τη ΔΕΗ.
-Ήθελε να φορτίσει την μπαταρία απλά το τζίπ ήταν κολλημένο πάνω της.
-Επίσημη ονομασία: Μισέλ - Ντε Ρομπ - Λιάπης ή αλλιώς ελληνιστί Μιχάλης Λιάπης ο Ρόμπας. Διότι ρόμπας γεννιέσαι δε γίνεσαι...
-Πρώτα απ'ολα μου εκανε εντυπωση η ειδηση οτι ο Μιχάλης Λιάπης μπορει κ οδηγει.Ουτε για αυτο δεν τον ειχα ικανο!
-Τουλάχιστον ο Μιχάλης Λιάπης σταμάτησε στο σήμα της τροχαίας και δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς! Να του το αναγνωρίσουμε αυτό!
-Μετά τον Μιχαλολιάκο, ο Μιχάλης Λιάπης. Τι διάολο, αλφαβητικά τους συλλαμβάνουν;
-Τρομοκρατικό χτύπημα ετοίμαζε ο Μιχάλης Λιάπης, τι όχι; (Αυτός που τόγραψε πολύ homeland έβλεπε)...
Κάτω τα χέρια από το Μπάτμαν. Αθώος!Τον φαγατε ρε τον ανθρωπο. Ο Batman δεν ειχε καθολου πινακιδες και δεν ειπατε κουβεντα τοσα χρονια. Αλλα ετσι ειναι ο ελληνας, για οτι γινεται στο Αμερικα δεν τρεχει καστανο, αμα γινει κατι εδω σας ξυνιζει.
Πάντως, ζώνη φορούσε ο Λιάπης. Να τα λέμε κι αυτά...Δυστυχώς όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν αστεία, αν δεν ήταν σοβαρά...