GOLDIE
Member
Γεια σας! Θέλουμε με την παρέα μου να πάμε Αμστερνταμ τέλη Μαίου ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.Το φθηνότερο εισιτήριο που βρίσκω είναι 200 Ε υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι καλύτερο να υπάρξει κάποια προσφορά. Τι μου προτείνετε?
Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.Τα 200 ?,με ''καλές'' ώρες άφιξης-αναχώρησης,είναι μία αξιοπρεπής τιμή για Amsterdam.Ψάξε με τη malev,τελευταία είχε κάτι εισιτήρια με 119 ?.Γεια σας! Θέλουμε με την παρέα μου να πάμε Αμστερνταμ τέλη Μαίου ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.Το φθηνότερο εισιτήριο που βρίσκω είναι 200 Ε υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι καλύτερο να υπάρξει κάποια προσφορά. Τι μου προτείνετε?
Ολλανδική ύπαιθρος με αυτοκίνητο και καλή παρέα είναι το ιδανικότερο για μένα.καλημέρα και γω ενδιαφερομαι να ταξιδεψω προς ολλανδια μετα το πασχα...αλλά εκτος απο το αεροπορικο, θέλω να κάνω και επισκεψεις σε 2-3 άλλες πόλεις . ποιος ειναι ο φθηνότερος τρόπος να ταξιδέψω από τη μια πόλη στην άλλη?ξέρετε κάτι?
Ολλανδική ύπαιθρος με αυτοκίνητο και καλή παρέα είναι το ιδανικότερο για μένα.
Μη μου τα θυμίζεις τα δικά σου....Απορώ που δεν τους παρέπεμψες σε μένα
Αν βγουν με το καλό οι ΑΣΣΟΙ,ετοίμασέ το για πλήρη αξιοποίηση!!Διαθέτω ένα full plan για εξόρμηση στην Ολλανδική ϋπαιθρο
Αν βγουν με το καλό οι ΑΣΣΟΙ,ετοίμασέ το για πλήρη αξιοποίηση!![/quote
Έτοιμο για όποιον ενδιαφέρεται
δοκιμασε με easy jet μεσω basel ή milan ή berlin αν επιλεξεις γερμανια βολευει και με τρενο εχει πολυ καλες προσφορεςΓεια σας! Θέλουμε με την παρέα μου να πάμε Αμστερνταμ τέλη Μαίου ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.Το φθηνότερο εισιτήριο που βρίσκω είναι 200 Ε υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι καλύτερο να υπάρξει κάποια προσφορά. Τι μου προτείνετε?