το κοιταξα φαινεται οντως τέλειο αλλά δεν έχει απο οτι ειδα τετρακλινο και ειμαστε 4 ατομα..ειναι διπλα σχεδον σ αυτο που ειχα βρει.. ειναι γενικα καλή περιοχή??Δες κ το xohotels coutoure. Πήγα πρόσφατα. Το έκλεισα από τη σελίδα του ξενοδοχείου κατευθείαν κ ήταν καλή η τιμή. Από έξω ακριβώς έχει στάση τραμ. Πεντακάθαρο. Τετραστερο με όλη τη σημασία. 15 λεπτά από το κέντρο
το κοιταξα φαινεται οντως τέλειο αλλά δεν έχει απο οτι ειδα τετρακλινο και ειμαστε 4 ατομα..ειναι διπλα σχεδον σ αυτο που ειχα βρει.. ειναι γενικα καλή περιοχή??
σ ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!Ήσυχη περιοχή. Με σούπερ μάρκετ lidl εκεί κοντά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περνάει μέσο μεταφοράς έχουν πολύ καλές συγκοινωνίες στο Άμστερνταμ.
θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!Ρiξε μια ματια στο MEINEGER εχει 4κλινα ειναι εκτος κεντρου αλλα ειναι σε κομβο παιρνανε 3 γραμμες τραμ λεωφορειο,μετρο και ειναι ακριβως εξω απο τον σιδ σταθμο sloterdijk ,σε 20 λεπτα εισαι αεροδρομειο και στο κεντρο. Εμεινα εκει τον Μαρτιο και το βρηκα βολικο ,διπλα εχει σουπερ μαρκετ που ειναι ανοικτο απο ρις 6 εως τα μεσανυχτα.
Προτιμω να κλεινω απο τα σαιτ, γιατι αποφευγω την προμηθεια της booking που ειναι καπου 15%. Προχωρα αφοβα, δεν θα σε χρεωσουν παρα πανω.. H booking το δινει σε προσφορα 407 τα 3 βραδια ενω αν το κλεισω κατευθειαν απο το site της meininger μου το βγαζει 344. Η απορια μου ειναι επειδη η διαφορα ειναι μεγαλη υπαρχει περιπτωση να με χρεωσουν κατι παραπανω στο ξενοδοχειο αν το κλεισω απο το site???εστειλα μηνυμα στο φμπ και στην εταιρεια αλλα δεν μου εχουν απαντησει. Μπορει καποιος να με βοηθησει η να μ πει τη γνωμη του ως προς αυτο??ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!