skiouros82
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μας τσάκισε ο covid
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan me cherry blossom
πω πω μπορεις να μεινεις και σε houseboat?πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια!
αληθινό φαινεται..αλλά ειναι λιγο εξω απο το κέντρο...τουλαχιστον 20 λεπτα με το τραμ..την ξέρω την περιοχη..έμενε η κόρη μου λιγο ποιο κατω στο amstelveen..δες αν εχει σταση τραμ κοντά... που να πηγαινει στο κεντρο.δεν υπαρχει μετρο και εχει και κρύο..αν εχει σταση τραμ κοντα και βολευει..κλεισε το.Παιδια αν καποιος εχει χρονο κ διαθεση ας κοιταξει λιγο αυτο:ΞΡνοδοΟΡίο Hem Amsterdam, ΞΞΌΟΟΞ΅ΟΞ½Οάμ - trivago
και πειτε μου τη γνώμη σας. Γιατί δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ τα sites.Εμένα πάντως μου φένεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
στην τιμη δεν περιλαμβανεται πρωινό.το χρεωνει 14,50 ευρώ το ατομο..επισης δεν περιλαμβανει και ενα φόρο κατι τετοιο5%.αληθινό φαινεται..αλλά ειναι λιγο εξω απο το κέντρο...τουλαχιστον 20 λεπτα με το τραμ..την ξέρω την περιοχη..έμενε η κόρη μου λιγο ποιο κατω στο amstelveen..δες αν εχει σταση τραμ κοντά... που να πηγαινει στο κεντρο.δεν υπαρχει μετρο και εχει και κρύο..αν εχει σταση τραμ κοντα και βολευει..κλεισε το.
Amsterdam λέγεται ακόμα εκεί πέρα? Γιατί είναι πιο κοντά στις γύρω πόλεις (και το αεροδρόμιο) παρά στην πόλη. Αν είναι να μένεις τόσο μακρυά (ακόμα κι αν έχει τραμ), μπορείς καλύτερα να μείνεις στην περιοχή του Αεροδρομίου ή στο Χάαρλεμ - θα πηγαίνεις με συχνότατο, βολικότατο, και γρηγορότατο υπεραστικό τρένο στην πόλη.Παιδια αν καποιος εχει χρονο κ διαθεση ας κοιταξει λιγο αυτο:ΞΡνοδοΟΡίο Hem Amsterdam, ΞΞΌΟΟΞ΅ΟΞ½Οάμ - trivago
και πειτε μου τη γνώμη σας. Γιατί δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ τα sites.Εμένα πάντως μου φένεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Φοβάμαι ότι η καυστικότητα είναι κάποιες φορές αναγκαία για λόγους έμφασης....Σας ευχαριστώ όλους. Taver δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καυστικός. Ίσως νοικιάσουμε και αυτοκίνητο.
Απίστευτη εμπειρία!! Σα να μένεις στις καμπίνες του Δημητρούλα... Μια φορά το έκανα και ήταν αρκετό...πω πω μπορεις να μεινεις και σε houseboat?πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια!
Απίστευτη εμπειρία!! Σα να μένεις στις καμπίνες του Δημητρούλα... Μια φορά το έκανα και ήταν αρκετό...
δεν ειναι θεμα καυστικοτηταςΣας ευχαριστώ όλους. Taver δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καυστικός. Ίσως νοικιάσουμε και αυτοκίνητο.
Εγώ φοβάμαι μήπως έχει κοινό μπάνιο αλλά έστειλα μειλ στο ξενοδοχείο και μου είπαν ότι όλα τα δωμάτια έχουν μπάνο στο δωμάτιο.