Christosxds
Member
Καλησπέρα... Γύρισα πριν λίγες μέρες απο Αμοργό, η απόσταση απο την Αιγιάλη στη Χώρα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, υπολόγισε στο μισάωρο. Και αυτό εξαιτίας του δρόμου που είναι συνέχεια στροφές και στενός, θέλει προσοχή με τα αγριόγιδα το νησί τους ανήκει Νυχτερινή ζωή έχει και στην Αιγιάλη αν και δεν έχω άποψη γιατί έβγαινα στη χώρα που και εκεί έχει ζωή αλλά πολύ πιο ήρεμη. 2 - 2:30 το βραδύ έκλειναν. Το νησί είναι πολύ ωραίο και μεγάλο αφού θα έχετε αυτοκίνητο να το γυρίσετε, αξίζει!!! καλά να περάσετε!!! Αν θέλεις να μάθεις οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε...Γεια χαρά! Πρωτη φορά στο φορουμ, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι το διαβαζα τακτικα!Απλα αυτο ειναι το πρωτο μου post.Μπηκα στο πειρασμο να πω ότι και γω θαμαι αμοργο σε 5 μερες,αλλα βρηκα δωματιο μονο στην αιγιαλή μετα απο ενδελεχες ψαξιμο και μονο από ακυρωση!Μέσα στη χωρα ουτε για δειγμα!!
Και το ιδιο αντιμετωπισα κα για του κουφονησια!(παλι απο ακυρωση βρηκα..)
Δλδ εχει τοοσο πολύ κοσμο το νησι;; Τόοση ζητηση; Μπραβο..δε τους τόχα!
αα..και ξεχασα! Βασικη μου απορία,πόση ωρα ειναι το Αιγιαλη-Χωρα με ΙΧ?Γιατι βλεπω ότι η χιλιομετρικη απόσταση ειναι σχετικα μικρη!Αλλα ολη η νυχτεριμη ζωη από οτι διαβαζω ειναι στη χωρα,οπότε θα ανεβαινουμε συνεχεια εκει,αναγκαστικα δλδ :/