panlek30
Member
Απ' οτι κατάλαβα εισαι αναμεσα σε Ναξο-Κουφονησια ή Ναξο Αμοργο!Σκεφτόμασταν απο Ναξο να παμε Αμοργό.Αλλα μας είπαν οτι εχει ωραιες παραλίες αλλα εινια μικρες και υπάρχει και γυμνισμός σε κάποιες απο αυτές.Αληθευει αυτό;
Ισχυει αυτο για τις παραλίες! Δεν είναι μεγαλες αλλα είναι πολυ γραφικές. Για γυμνισμο ειναι η παραλίες Λεβρωσός (η μισή παραλια) και οι Πλάκες.
Η Αμοργός είναι πανεμορφο νησι αλλα επιβάλλεται να εχεις αυτοκινητο για να την γυρισεις. Είναι μεγαλες οι αποστάσεις και δεν εχει καλη συγκοινωνία. Δες την ιστορια που εχω ανεβασει να παρεις μια ιδέα... http://www.travelstories.gr/community/threads/Αμοργός-Η-ακριβή-μου.48989/
Επισης θα σου προτεινα εαν καταλήξεις Αμοργό, να πας πρωτα Αμοργο και μετα Ναξο γιατι στις 25 Ιουλιου παραμονή της Αγ. Παρασκευης στην Αμοργο γινεται το μεγαλύτερο πανηγυρι των Κυκλαδων με παραδοσιακα φαγητα και μουσική.
Επισης στις 26 Ιουλιου στα Καταπολα, ειναι η γιορτη της ψημενης ρακης και είναι φανταστικα!
Θα σου προτεινα και το ενδεχόμενο να αφήσεις εξω την Ναξο και να πας Αμοργο-Κουφονησια. Ετσι το εκανα εγω περυσι και ήταν τέλεια!